Illustratie van:

Fiat 411R - fiat 411

Fiat 411
heeft deze een dubbel koppeling
De cilinderbussen zijn deze vervangbaar of moet hij geboord?

mvg
Gielen M

Deel dit topic

Reacties

fiatfan
Deze heeft een enkele koppeling. cilinderbussen zijn vervangbaar. Is niet altijd nodig. de meesten hoeven niets aan de moter te doen.
fiat350
Da's 'n dubbele koppeling, 1 voor aftakas en 1 voor rijwerk, let wel, deze worden met 1 dezelfde pedaal bediend...
de motor zit met droge cilinderbussen, d.w.z. laten boren en andere laten inpersen. Maar daarvoor moet de motor al véééle uurtjes gedraaid hebben, want daar komt onder normale omstandigheden bijna niets aan.
fiatfan
O ja, ik heb de koppeling zelf vorig jaar nog vervangen. 1 pedaal maar 2 platen. de aftakasplaat is ook vaak nog in orde
rudy
Is degelijk een dubbelle koppeling maar met dezelfde voetpedaal .Halfweg indrukken voor versnelling en dan dieper indrukken voor aftakas.Naast voetpedaal zit er rechts tegen lichaam een hoekijzertje met een veertje ,deze kan je verdraaien in 2 standen 1 voor versnelling en 1 voor aftakas .(word normaal niet veel gebruikt)Een 312 R is meestal een enkele koppeling maar kon je krijgen in optie met dubbele koppeling.De bussen bij 411 moeten geboord worden.
guy
Dan moet ie al heel wat uren hebben, die vna d eonze waren nog best doenbaar hoor. Cilinders eens honen zoals Fiat350 dat gedaan heeft bij de onze, dat doet al heel wat.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 411R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1