Same taurus Tractor start af en toe niet

Ik heb een same taurus 4wd die gestart moet worden in zijn vrij. Af en toe stottert hij met starten of start helemaal niet. Hij maakt dan geen contact denk ik wat ik hoor de startmotor dan ook niet klikken. Dan rommel ik wat met de versnellings poken en vaak start hij dan (soms ook niet).
Zou dit de startonderbreker kunnen zijn .
Waar zit dat ding en zou ik hem uit kunnen schakelen.
Ik heb al een keer een extra aarde kabel op de startmotor gehad maar dat maakte niet uit.

Met vr gr Frank

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste FBlaauwboer:

Quote:
startonderbreker

Ja, de kans is groot dat deze hapert. De draadjes rechtstreeks doorverbinden kan uitsluitsel geven.
+1
joop-same
De startonderbreker zit op het schakel deksel naast de pook, hieronder zit een stift die weer tegen de schakelaar komt daar zit soms iets roest of vuil, schakelaar doormeten schoonmaken en eventueel vervangen en de stift schoon schuren.
fblaauboer
Bedankt voor jullie reactie, ik ga op onderzoek uit.
fblaauboer
Bedankt Joop, onder de deksel zat inderdaad de schakelaar maar deze drukte met de bedrading tegen de deksel . De isolatie van de draden was beschadigd en zo maakte hij kortsluiting met de deksel.
Krimpkousje er omheen en de polen iets gebogen en starten en lopen.😁😁😁😁.
Met vr gr Frank

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN