John Deere 2130 - Koelvloeistof in Dieseltank gegoten.

Met mijn domme hoofd in de haast koelvloeistof in de Dieseltank gegooid. Tank was bijna leeg met diesel. Hoe kun je dit het beste aanpakken?
Jdwp2130

Reacties

Dick van Driel
Jdwp2130.
Als hij hierna nog niet heeft gelopen zit er niets anders op dan tank leeg laten lopen en spoelen met gasolie.
Als dit niet het geval is komt het erop neer dat je het hel brandstof systeem moet demonteren ,spoelen en hopen dat je het niet in je motor hebt ingespoten hebt gekregen.
Anders moet je ook het olie systeem nog spoelen en vernieuwen.

Dick
mp-jd6620
@Dick van Driel als die heeft gelopen ben je verder van huis ja
mp-jd6620
Brandstof leiding naar pomp er af draaien en leeg laten lopen. Vervolgens ook de pomp leeg laten lopen, aan de zij kant plaatje met 2 schroefjes los draaien. Dan is het meeste er wel uit. Vervolgens alles monteren en diesel er in paar keer met de opvoerpomp pompen gaat weer heen!
+4
flip1150
En dan 7 keer dezelfde fout op zo een korte tijd.
Oei als dat maar goed komt.
andre Q
@flip1150 Het is wel weer voor koelvloeistof.
mp-jd6620
@flip1150 stress bier flesss
walker1
6e keer...
county854t
Achja. n deere heeft wel veel tankdoppen
aad3040
Slapert, en hoezo koelvloeistof bijvullen? Ben je steeds vloeistof kwijt dan? Herstellen zoals aan gegeven hierboven je zult heus de eerste niet zijn en ook de laatste niet, bij wie dit gebeurt is rijd de trekker ook nog steeds.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!