'Tuut, tuut', met de tractor naar het WK in Rusland - RTL Nieuws

De meesten vliegen, maar deze Duitse voetbalfan kiest voor het avontuur. Hij is met zijn tractor met aanhanger op weg naar de eerste wedstrijd van 'die Manschaft' bij het WK in Moskou. En hij schiet al lekker op.
 'Tuut, tuut', met de tractor naar het WK in Rusland - RTL Nieuws (rtlnieuws.nl)

De meesten vliegen, maar deze Duitse voetbalfan kiest voor het avontuur. Hij is met zijn tractor met aanhanger op weg naar de eerste wedstrijd van 'die Manschaft' bij het WK in Moskou. En hij schiet al lekker op.

Nieuwsgrazer

Reacties

Wimsumar
Beste T.F.-ers: Wat een gek om met z'n oldtimertrekker naar Rusland te gaan. Grote kans dat je berooid, met tientallen gebroken botten, 10 roebels in je hand gedrukt en pijn in je bilnaad lopend weer huiswaarts gaat.
Nee, dan de ELFSTEDENTOCHT maar doen. (Gisteren 7 juni al een heel aantal trekkers op de Afsluitdijk richting Friesland gezien).

trekkerelfstedentocht.nl/

Eerste beelden:

+2
Fendt926Driver
@Wimsumar beelden zijn mooi maar dat geknauw van die verslag gever is niet te volgen
Wimsumar
Beste Fendt926Driver:

Quote Reactie van @Fendt926Driver:
geknauw

Ja, nu je het zo zegt/schrijft. Inderdaad, een wonderlijke commentaar. Mijn snelste laptop heeft overigens meestal geen geluidsweergave en bovendien was ik wat meer teleurgesteld over het aantal trekkers van m'n favoriete merk hoewel je soms ook liever helemaal niet met een FENDT gerelateerd wil worden. (Laat staan de reacties, in welke taal/dialect dan ook, aan te horen 😎 )

Alweer een..........
1limburg.nl/tractor-op-zijn-kant-na-botsing-tegen-…
Landini 6500
@Fendt926Driver dit is geef Frysk,of tewel gaaf Fries
+1
bas101
Viel mij al eerder op dat als dingen geld kosten dat wimsumar zich dan negatief uit laat , t betreft hier mensen die geinteresseerd zijn in tractoren en voetbal en dan een avontuur beginnen ,zon iemand noem ik een avontier ipv gek , vanuit Zwitserland gaan er ook 3 mensen met een net gereiviseerde Bührer tracror naar Kalingrad Rusland , hoe hier die link in te voegen weet ik niet maar t staat ergens in www.blick.ch of bührertraktoren in facebook.
+2
GROENEDEERE
@bas101
Hij is nou eenmaal een grootverbruiker van azijn bij de plaatselijke supermarkt.
En door al dat azijn zuipen wordt je nou eenmaal een azijnzeiker.
+2
walker1
@GROENEDEERE en vermoedelijk is hij al eens in Rusland, daar hij weet dat je er pijn in je bilnaad van oploopt. 😄
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden rusland , tractor en vliegen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!