Wat zijn goedkope trekker merken?

Beste forumleden,

Wat zijn nou de echte goedkope trekker merken.

Met vriendelijke groet xander

Deel dit topic

Reacties

Mdbm
Nieuw of tweedehands?
Minitractor of groter?
+1
fastrac3155
Siku
+4
mike_v
Bruder @fastrac3155. Siku durft ook wel eens geoeg te vragen.
selten
Fortschritt is nog goedkoper dan SIKU of beider 😝😝
hummy
Vero. En die zijn ook goed
valmet 605
Belarus. @selten oud ijzer is duur die fortschritts wegen als lood
selten
@valmet 605
Belarus gaat over de 2000€... Fortschritt komt tot ongeveer 1500€
walker1
@flaejil Graag wat meer info, zoek je nieuw of gebruikt? pk klasse? Bijvoorbeeld een Zetor is tegenwoordig ook niet meer zoveel goedkoper als basistrekkers van de grote merken. Als je iets goedkoops zoekt moet je denk meer richting de Chinese merken gaan zoeken.
+1
bas101
Schoolvakanties weer begonnen ?
+1
MF 2725
@bas101 Was ook mijn eerste gedachte. Wat een onzin topics gaan we de komende maanden weer krijgen 😞.
verwijderd
Fordje4600
@Koiter niet alle examenkandidaten hebben vakantie
walker1
@Fordje4600 klopt, sommige hebben een vakantiebaantje, of hadden...
tractorfan.nl/topic/150119/
Fordje4600
@walker1 of gewoon school/stage
+2
flip1150
Een goedkope trekker is een trekker die in verhouding tot e aanschaf prijs een hoge inruilwaarde heeft, en per uur lage brandstof en onderhoud's kosten heeft. Dus een Fendt, Steyer of John Deere kon wel eens het goedkoopst zijn.
+2
Mdbm
@flip1150 Eigenlijk heb je gelijk. De goedkoopste trekkers in aankoop zijn na 5 jaar meestal de duurste geworden.
+1
valmet 605
@flip1150 reken mij eens voor hoe een JD (90pk) goedkoper is als een belarus. Beide nieuw. Ps de belarus kost nieuw ongeveer €28.000.

Het gaat om goedkoop niet mooi werken enz enz
Fendttrisixfan
@valmet 605 nieuwe jd 5095e heb je ook voor 25-30000
jammermaarhelaas
@flip1150

Kun je dat eens voorrekenen?
walker1
Is bekend dat je op een Fendt veel terug krijgt, maar vooral wanneer je deze inruilt bij de Fendt dealer op een nieuwe Fendt. Maar dat is met Zetor evengoed zo. Daar krijg je bij inruil bij de Zetor dealer ook het meeste terug.
mdoornekamp
@jammermaarhelaas afschrijving en onderhoudskosten drukken wel goed door op de kosten per draaiuur. Brandstof hangt vaak meer van de bestuurder af.

Mijn 6155R (geen vario) ruil ik waarschijnlijk weer in als ie 5 jr oud is. Met 5500 uur. En dan heb ik ongeveer 10 euro per uur afgeschreven. Trekker is voor mij 200 pk waardig (met boost) omdat ik hem voor inkuilen heb gekocht. Onderhoud is laag. Met 5 jr garantie geheel ontzorgd. Eventuele financiering is bij jd ook het goedkoopst. (toen 0 😵. Goedkoper kan ik niet rijden.

Claas adverteert nu met een arion 660 voor dezelfde aanschafprijs. Minder pk's, wel vario. Iets minder vermogen en restwaarde is zeer waarschijnlijk lager. New Holland T7.210 is maar een beetje goedkoper in aanschaf, maar lagere restwaarde. Bovendien is die Vario te licht.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0