Oldtimerdag Itterbeck (D.) 17 juni a.s.Op zondag 17 juni 2018 is er weer de Ausstellung Oldtimer Club Niedergrafschaft met Tentoonstelling en demonstraties van historische tractoren en landbouwmachines. Tevens is er een demonstratie van een gerestaureerde aardappelstomer. Dit alles vindt plaats aan de Voskuhle te Itterbeck (Duitsland) net over de grens bij Hardenberg.

Meer info: oldtimerclub-niedergrafschaft.de/


 Oldtimerdag Itterbeck (D.) (oudetrekkerclubalbergen.nl)

Op zondag 17 juni 2018 is er weer de Ausstellung Oldtimer Club Niedergrafschaft met Tentoonstelling en demonstraties van historische tractoren en landbouwmachines. Tevens is er een demonstratie van…

R Spijker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden duitsland , oldtimer , zondag , landbouwmachines , tractoren , demonstratie , hardenberg en weer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!