Prijs van de verzekering van een MMBS

Hallo,

Ik hoop in september mijn T-rijbewijs te halen en denk er over na om misschien een MMBS te nemen (een T-2 want die mag 45 kilometer per uur). alleen als ik op internet naar verzekeringen zoek kom ik bij best wel prijzige maandbedragen uit, de voordeligste was 120 per maand. Ik vind dit vrij veel en heb het er eerlijk gezegd niet voor over. maar nu mijn vraag voor de MMBS rijders onder ons... Waar zijn jullie verzekerd en wat kost de verzekering jullie als ik vragen mag? en hoeveel schade vrije jaren hebben jullie?

Ik hoop dat iemand mij antwoord kan geven op mijn vragen.

Groetsel Sander

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Als jij alleen een mmbs wilt verzekeren bij een verzekeraar betaal je de hoofdprijs. Maar als jij alles bij een maatschappij hebt ( met een fors jaarbedrag aan premie) kun je hem via jullie tussenpersoon redelijk goedkoop mee verzekeren.
Fendtje_farmer
@Fendt926Driver Dankje, dat is een goeie! Weet je ook misschien hoe je zo'n tussen persoon kan vinden of waar?
Fendt926Driver
@Fendtje_farmer jou ouders hebben ergens hun verzekeringen lopen. Die hebben dus een tussenpersoon bij de rabobank of unive of klaverblad enz
+2
pa
@Fendtje_farmer Beste jongen. Hoelang heb je onder een steen gelegen?
+5
de hoef
Quote Reactie van @pa:
Beste jongen.

beste pa de jongen vraagt die wil wa leren ,is nog maar 15 he ouwe
+1
pa
@de hoef Vergeef me mijn lompheid
Fendtje_farmer
@de hoef kijk jij snapt ut, ben alleen net 16 😋
+1
dorpsrandhoeve
@Fendtje_farmer Houd je er rekening mee dat je je min of meer gewoon aan de regels moet houden. Er zijn gevallen bekend die bijna op konden voor hun rijbewijs, en die een flink rijverbod hebben gekregen.
de hoef
@Fendtje_farmer ik gedraag me nog als 16 vandaar
Fendtje_farmer
@pa gewoon niet, probeer gewoon erachter te komen hoe ik aan een goedkope MMBS verzekering kom....
Nick83
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
mee verzekeren

Hier volgens mij ook zo. Wij hebben de quad samen met een trekker op 1 polis staan.
paul1
@Nick83 en als je met de trekker de quat total los rijdt ?
van Ittersum
@Nick83 waarom, w.a van een quad kost amper iets. Dit is relatief klein en onschuldig, maar hoop dat je de gebouwen en/of andere dingen niet op één polis hebt staan. Dat zo zeer dom zijn, tenzij je sponsor bent van een verzekeringsmaatschappij dan doe je het goed(sarcatisch gezegd). Veel gemaakte gedachte fout is: de verzekering keert niet uit wat verloren is gegaan maar het verzekerde bedrag minus de waarde van wat er nog over is of staat. Praktijk: stal, schuur, woning , één polis op basis van herbouwwaarde. Schuur brand af, uitgekeerde bedrag is verzekerde bedrag minus herbouwwaarde stal en woning. Ken een geval waar iemand daar zeer mee op de koffie kwam.
Maar zo quad, ach hij moet w.a anders....
baksborculo
Ik heb ook een mmbs gehad, ik raad je aan een z1 te nemen, z2 heeft geen meerwaarde kost alleen maar meer in de verzekering. mijne was ook aardig hoog, maar elke dag met de bus was duurder dus het kon uit voor mij.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0