Gezocht: Freesmessen iseki

Ik ben opzoek naar freesmessen voor een iseki frees RA1460
Ben al bij enkele leveranciers geweest maar nergens kunnen ze me helpen, ook op internet niets te vinden.

Heeft iemand een adresje?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Feeling Blue
Ik heb een RS1000CD staan (in Groningen) dan heb je direct voldoende messen liggen.. Online zijn ze moeilijk te krijgen.. Vind je ze wel, dan zijn ze meteen behoorlijk aan de prijs omdat ze vaak van ver moeten komen.
roy1991
Zoek enkel de messen, geen complete machine
Feeling Blue
Je mag ze ook los kopen, mij om het even.. Ik weet dat een complete machine goedkoper is dan nieuwe messen ervoor aanschaffen.. tientje per stuk incl verzenden ben je snel kwijt... voor 100 euro mag je de machine of losse messenset ervan overnemen.. stuur maar pb bij interesse 👍
roy1991
@Feeling Blue je hebt pb
Feeling Blue


Koop is niet doorgegaan, dus als iemand nog belang heeft bij freesmessen zoals op de foto's in mijn post of de complete Iseki frees (is werkend) dan houd ik me aanbevolen, verzenden is geen probleem.. PB maar voor vragen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
529