Fendt 610S - vooras wisselen met een apl 3052 ?

Hallo

ik heb een 610 s van de laatste modellen met een 226 motor bijna een 614 s en ik zou graag de vooras wisselen met een zware dat is het enige verschil is dit de zelfde overbrenging ?
gertie-greefs

Reacties

valmet6400power
Nou @Fendt926Driver jij bent onderhand wel de expert!
Fendt926Driver
@valmet6400power ha ha expert nog wel....
Mede klungel komt eerst...
Wat zit er nu onder een bpw as?
Dan gaat het niet passen met de overbrenging.
Als er al een zf as onder zat is de kans groter dat het wel past. Maar een zwaardere as heeft vaak ook een snellere overbrenging om ook de pk s te kunnen overbrengen.
Op de vooras zit een plaatje met de ubers ges ( ubersetsungs geswindigheid) en daar staat een verhoudings getal achter. Als dat hetzelfde is past het.
Als er iets verschil inzit kun je het met andere banden oplossen. Als er meer dan 2 verschil in zit kun je het bijna niet meer oplossen met andere banden
gertie-greefs
@Fendt926Driver
hey er zit een bpw as onder maar het rare is dat die kruisjes in de tegenovergestelde richting draaien dus ik denk ok da da ni gaat dan moet je de schakelkast ook hebben denk tog bedankt
Fendt926Driver
@gertie-greefs de kruisjes tegenovergesteld draaien maakt niet uit. Dat kun je oplossen door het differentieel in de vooras 180 graden te draaien. Dus dat is het probleem niet. Het gaat om de overbrengi gs verhouding.
Staat er geen type plaatje op de bpw vooras
gertie-greefs
Ja en dat komt niet overeen dus het gaat ni jamer
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 610S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!