Illustratie van:

Oliver 462 - Technische gegevens voor kenteken

Ik wil graag een grensvervoer kenteken aanvragen voor een Oliver 462 maar ik mis nog een aantal gegevens. Het gaat om de volgende gegevens: cilinderinhoud, Massa rijklaar, technische maximale massa en datum 1ste toelating. ik heb deze gegevens nergens kunnen vinden.

Kan iemand mij aan deze gegevens komen?

Eric

Deel dit topic

Reacties

wim-same
Dit is een Same Minitauro 55. Vraag het aan @joop-same die heeft waarschijnlijk wel de gegevens.
joop-same
Eric, De Oliver 462 weegt rijklaar 1710 kg. zonder gewichten,en heeft een cill.inhoud van 2552cc de eerste toelating is 07-1969 en het goedkeurings nummer is het op de voorbrug ingeslagen OEM nummer.
wim-same
@joop-same Dank je wel Joop dat jij het hebt opgezocht. Is dit het nummer op de voorbrug naast de poulie Joop ? het Serienummer ?
joop-same
@wim-same Klopt dit is het serienummer en dan staat er nog een OEM nummer bij dat staat er pas midden/eind jaren 60 ook bij.
wim-same
@joop-same Ik zal eens kijken bij mijn white oliver 464 Joop.
blauw
Dank jullie wel.
Weet iemand misschien ook het Maximaal toelaatbaar gewicht?
wim-same
@blauw max toelaatbaar gewicht is in Nederland niet van toepassing, dus werd dat ook niet vermeld. Ik heb ook heel wat moeten discussiëren met R.D.W. voor dat ik een GV kenteken had.
blauw
@wim-same dank je
+1
joop-same
@blauw Zoals Wim al zegt het toelaatbaar totaal gewicht was er toen nog niet, maar ik heb van een paar jaar later van 10/11/1973 wel de SAME gegevens van het draag vermogen van voor en achter as en het totaal toelaatbare gewicht te beginnen bij de Aurora 45 2RM max. 2600kg en de 45 DT max. 3100 kg. De Minitauro 60 2RM max. 3800 kg. en de DT max. 4000 kg.
Kijk maar of je er wat mee kunt.
+1
blauw
Allen bedankt voor de info.
Het kenteken is binnen
joop-same
@blauw Mooi toch graag gedaan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Oliver 462 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN