Ford 6610 - Lekkend stuurhuis - reviseren of nieuw?

Onze ford 6610 uit 1984 met stuurbekrachtiging (geen volhydraulisch stuur met orbit), 2WD, en stuurschakelen (LP -cabine), lekt olie aan het stuurhuisdeksel, deze dichting werd ca 1 jaar geleden vernieuw t maar het lekt nu weer, vermoedelijk wordt er dus te hoge druk opgebouwd onderaan in het stuurhuis. Is het aan te raden met een dichtingskit dit zelf te herstellen of beter een volledig nieuw stuurhuis te steken? Kan er iemand de prijs van het originele stuurhuis (E1NN3N503EB en de GOLD VALUE versie E1NN3N503EBGV ) en eventueel van de dichtingskit geven?
arnoba

Reacties

dendeze
Als er niet te veel speling op zit zou ik daar nieuwe pakkingen inzetten en de pasdelen zien te vlakken.
Ik weet niet bij tractor shops hier maar op internet is dit de goedkoopste tot hiertoe.
Ik ben ook prijzene tegengekomen van meer dan het dubbele.
schlepper-teile.de/de/traktorteile/…
arnoba
@dendeze deze had ik ook al gevonden, vader is bij de dealer geweest om originele prijzen te vragen. Hij heeft de dichtingskit bestelt, komt op ca €100, hopen dat het hiermee opgelost is
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!