Same Leopard 85 - Waar zit de Startbeveiliging op de versnellingsbak

Same wil vaak niet starten terwijl hij niet in de versnelling staat dus ik denk dat de startbeveiliging stuk is maar weet iemand waar ik de startbeveiliging zit bij een same leopard 85 met zij schakeling
han-en-anneke-zeefat

Reacties

wim-same
Onder de kabine midden bovenop de versnellingsbak. Er zit een rug op waar de schakel as naar binnen gaat, en daar net achter.
Kun je moeilijk bij komen denk ik ?
wim-same
@han-en-anneke-zeefat nee, valt mee. Als je aan de koppeling kant onder de vloer kijkt zie je hem zitten achter die rug waar de versnellingsstang door loopt. Je kan er zo met een sleutel bij
a3vandiejen
@han-en-anneke-zeefat @wim-same Het bled, of deksel voor je stoel waar je voeten op rusten kan je er ook zo uit schroeven toch Wim.
+1
wim-same
@a3vandiejen Klopt Adrie, maar dat is denk ik niet een nodig. Ik heb even bij jou trekker gekeken. ha ha. Bij jou zijn de draadjes doorgelust, dus is de startonderbreker uitgeschakeld.
+1
Bedankt allemaal heb hem gevonden en vervangen door nieuwe
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Leopard 85 en hebben de trefwoorden versnellingsbak en startprobleem geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!