Gezocht: Banden voor mijn PZ trommelschuddermaat350x12 of400x12

Banden voor PZ trommelschudder mechanisatie bedrijf deed heel moeilijk.
de maat die er op zit is 350x12 6play ,of zou er ook 300 of 400 x12 op kunnen.
HarmBoer

Reacties

Wimsumar
Beste HarmBoer:

Quote:
mechanisatie bedrijf deed heel moeilijk.

Ja, natuurlijk! Bij het mechanisatiebedrijf weten ze immers ook wel, een beetje Boer zoekt een paar leuke 12 inch (auto)banden van de kuilbult.
walker1
@Wimsumar Mijn allereerste autootje, een Ford Fiesta uit 1979 had nog 12 inch banden. Maar tegenwoordig heeft zelfs de Ford Ka al 13 inch. Ik denk dat je zelf op een kuilbult al met een vergrootglas naar 12 inch autobanden moet zoeken 😄 Worden er nog wel auto's gebouwd met 12 inch er onder?
HarmBoer
@Wimsumar Het zou kunnen dat er ergens 12ince banden op een kuil liggen.Weet U ook of de aanduiding op auto banden anders is dan op landbouw banden.135/80 R12 op mijn aanhanger en 350x12 op de trommel schudder.
Wimsumar
Beste HarmBoer:

Quote Reactie van @HarmBoer:
of de aanduiding op auto banden anders is dan op landbouw banden.135/80 R12 op mijn aanhanger en 350x12 op de trommel schudder.

De ''135"-aanduiding op de auto-/aanhangerband is de breedte-aanduiding in millimeters. Het schudderbandje is 3,50 inch.

De bandenhandel zal wel vlot een oplossing voorhanden hebben in de vorm van een autoband of uit welke catagorie dan ook.

P.S.:
Na wat zoekwerk op 12 inch velgmaat vond ik een (niet al te dure) 4.00-12:

middelbos.nl/catalog/product/…
HarmBoer
@Wimsumar Dank je voor de uitleg en de tip.
walker1
@HarmBoer iets meer uitleg graag, waar deden ze precies moeilijk over? Willen ze geen banden leveren? Zijn die banden überhaupt nog leverbaar? Of hebben ze de gevraagde maat niet in huis en bieden ze jou die andere genoemde maten aan?
HarmBoer
Beste walker,ze doen hun best maar deze maat 350 of400 x12 konden hun bij hun banden leverancier niet vinden.Wel in de categorie scooterbanden dan kom je in andere prijs categorie.
12 ince banden zijn er wel op mijn aanhanger liggen er 8 op 135/80 R12.maar die zijn veel te breed en hebben nog geen 30 euro gekost.
walker1
@HarmBoer Ja dat is wel balen dan. Maar is ook de vraag of de gewenste maat nog wel leverbaar is.
Arnoldvd
Paar jaar geleden, kon ik deze bandjes gewoon krijgen bij de plaatselijke banden boer. Maar die zit wel veel in trekker banden en dergelijke.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!