John Deere 2030 - Aftakas schakeld slecht in, en slipt na een tijdje

De aftakas van mijn jd 2030 schakeld pas in als ik bijna vol gas geef. Wanneer ik bijvoorbeeld een half uur ermee aan het werken ben begint de aftakas ook te slippen en heeft hij geen kracht meer als ik ben aan het schudden.
Wat zou het probleem kunnen zijn?
Dit is pas iets van de laatste tijd.
guldner g30s

Reacties

ardpassat
Waarachijnlijk een inwendige lekkage
guldner g30s
Zat ik ook aan te denken. Maar waar ergens? Hij schakeld de aftakas met de oliedruk vanuit de versnellingsbak dacht ik.
sjuste
Niet gewoon de aftakas koppeling op?
+1
ardpassat
Denk dat je eerst de oliedruk op het schakeldeksel moet meten , die moet geloof ik 10 12 bar zijn , dan aftakas en eventuele high-low bedienen ,en kijken wat de druk doet
guldner g30s
Heeft geen high low.
Ik dacht eerst ook de koppeling. Maar vind het raar dat hij het eerst wel even doet, wel bij een hoger toerental en na een tijdje helemaal niet meer.
Een olie lekkage lijkt me ook eerder omdat eerst de olie wat dikker is en na een tijdje dunner dus waarschijnlijk makkelijker lekt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!