Illustratie van:

Ford 7840 - Calibreren versnellingsbak foutcode U25

Bij het calibreren van de versnellingsbak van een Ford 7840 (wit dak, geen knop op hendel vooruit/achteruit) is het gelukt om de C3 en C4 koppeling te calibreren. Echter lukt het niet om de C1 en C2 koppeling te calibreren door de foutcode U25 (versnellingspook hoog/laag niet in neutraal) De versnellingspook staat in de neutrale stand. Weet iemand hoe dit opgelost kan worden? Ik hoop dat iemand iets weet.

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Heb je toevallig een kabel aan je koppelingspedaal zitten. Deze kabel zie je onder je pedaal door de vloemat lopen. Als dit zo is dan kun je alleen maar C3 en C4 calibreren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7840 en hebben de trefwoorden versnellingsbak en kalibreren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0