4 wd vooras voor same saturno 80

Hallo

ik ben op zoek naar een 4 wd vooras voor een same saturno 80 heb jij een of weet je een te liggen ik hoor het graag

groet fokke

Deel dit topic

Reacties

weurding
Kamping smilde ff proberen
Deutz-5006
Ga je er een 4wd van maken of is ie kapot?
boer
V/d sande in gravenzande die heeft heel veel same spul liggen!
gerhardleusink
Moet je goed opletten of het tandwiel voor de aandrijving van de vooras in de bak zit. kun je zo zien door het luikje (waar normaal de tussenbak voor aandrijving vooras is gemonteerd) eraf te halen. daar moet direct een tandwiel zichtbaar zijn.
ik heb het namelijk ook gedaan, alleen bij een atlanta 40. Ik moest heel de versnellingsbak leegplukken om dat tandwiel te plaatsen
TomopSame
En vergeet niet dat je ook een ander moederblok nodig hebt waar de motor en de vooras aanhangen. En dan ook de schakelkast onder de boite om je vooras te koppelen waar gerhardleusink het over had.
Tenminste als het over de Same gaat die op je profiel staat.

Volgens mij kan je beter een versleten saturno met 4 WD vooras kopen.

Maar ik denk dat een Saturno en veel andere types wel al dat tandwiel hebben omdat alle Lamborghini's uit die tijd dat wel hebben. Maar eerst kijken kan nooit kwaad natuurlijk 😛
gerhardleusink
Nog een aanvulling op Tomopsame, je hebt ook nog een andere bevestiging nodig waar je heflatten aan vast zitten, die wat er op de 2wd versie zit, zit in de weg als je de schakelkast eronder wilt bouwen.
Maar als je een beetje een handige jongen bent zou je dit eventueel kunnen verhelpen door de bevestiging naar onder te verlengen, het wijst zichzelf als je er mee bezig gaat. Zo heb ik he tenminste wel gedaan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0