Illustratie van:

New Holland Clayson 8060 - problemen versnellingsbak

De pook valt wel in de gleuf van de achteruit maar zodra ik de koppeling los, springt hij eruit, iemand hier soms al problemen mee gehad?

Deel dit topic

Reacties

ronald73
Persoonlijk heb ik hier geen problemen mee gehad, maar het is een niet onbekend probleem bij de poolse Bizon Z056 combine. Schuin afgesleten tandwielen zijn hier schuldig aan.
Of dat het bij jouw combine ook opgaat moet je even nazoeken, dwz nazoeken of de NH 8060 met schakelen tandwielen schuift of met schakelmoffen werkt.
NH-M135
Heb er juist het deksel afgedaan, het tandwiel is schuin afgesleten, als ik schakel gaat hij er mooi over maar als ik de ambriage los springt hij er van weg. men gebuur gaat nu de buiten toeren dorsen en de rest kan ik zelf dan. merci al

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Clayson 8060 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0