International 745 - Knipperlicht werkt niet meer

Ik heb een tijdje terug een international gekocht en nu werkt mijn knipperlicht niet meer.

Ik heb mijn richtingaanwijzer schakelaar doorgemeten en hier is niks mis mee. Ik heb de draden die aan mijn relais zitten gemeten als ik de richtingaanwijzer naar links en naar rechts deed. maar die gaven dan een heel laag voltage. Ik heb vervolgens de + draad met een + draad van de relais verwisseld, en als ik dan de richtingaanwijzer naar links en naar rechts deed dan branden de knipperlichten wel.

Kan iemand mij vertellen wat ik fout doe, of welk apparaat er kapot is.

Ik denk wel dat ik een nieuwe relais moet kopen.

alvast bedankt
gr. Tim
TlBoekel

Reacties

redpower956xl
Tim,
Als dat zo is hoe je het getest hebt zou ik inderdaad zeggen dat de relais niet meer werkt. Alles werkt alleen knipperlicht automaat werkt niet, dus ga er maar vanuit dat die kapot is.
brauheist
Je kunt is proberen de kap van het knipperlicht eraf halen en dan met een startkabel goeie massa proberen te maken ergens op het frame. als die het dan wel doet heb je slechte massa
TlBoekel
@brauheist
het lampje brand wel maar knippert niet. dus dan ging ik er vanuit dat het relais kapot is.
brauheist
@TlBoekel ohw ik snap m nu, als die goed vel brand en de andere lampen uit zijn denk ik ook het knipperlicht relais ja, volgesmijn zijn deze niet heel duur
Fast Eddy
Doen je alarmlichten het wel?
TlBoekel
@Fast Eddy
dat is bij mijn tractor niet aangesloten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!