Regulateur branstofpomp Deutz 3005 F2L 812S

Na lange winterstop motor van mijn Deutz gestart waarna de motor op hol sloeg.
Door brandstofleiding los te draaien de motor gestopt. Hierdoor denk ik dat het aan de regulateur ligt. De motor reageerde helemaal niet op het handgas/stopzetter.
De pomp en regulateur zitten binnen in het blok. Ik moet dus het huis losschroeven voordat ik een verdere diagnose kan stellen.
Het werkplaatshandboek dat ik heb laat alleen plaatjes zien van een uitvoering zonder brandstop opvoerpomp. Moet ik straks een andere pakking bij montage hebben dan bij een uitvoering zonder opvoerpomp?
Zijn er (revisie) setjes te krijgen waarin alle te vernieuwen pakkingen/ringetjes voor brandstofleidingen etc. zitten?
Ik wil voor de reparatie zo goed mogelijk voorbereid zijn omdat de trekker in een gebied staat waar je niet direct alles gemakkelijk kan kopen.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Klein Rot
Marti.52
Informeer eens bij Delegro shop voor pakkingsets en onderdelen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0