Porsche Standard Star 219 - Afstelgegevens Dubbele Koppeling Porsche

Hallo, kan iemand mij aan de instelgegevens helpen voor de koppeling van een porsche standard star 219. Ik heb alle boeken liggen maar niks in terug te vinden. Heb wel vernomen dat deze ook in een deutz D30 zat gebouwd. Type koppeling Fichtel Sachs DO 200/200 K

Reacties

marcpd
Heb je de koppeling zelf uit elkaar liggen, of wil je gewoon de koppeling afstellen van de trekker zodat de rij en aftakaskoppeling goed functioneren?
Sojaboontje
Weet je zeker dat het geen Do 225/200k is? Meestal is de rijkoppeling namelijk groter dan de aftakas koppeling.
Sojaboontje
@Sojaboontje Of 280/250
marcpd
@Sojaboontje idd van de enkele koppeling is al 225 mm, voor de super 250 mm. Type koppeling is hier van geen belang. Eerst de rijkoppeling afstellen (vrije slag) , daarna de aftakaskoppeling, dit moet inwendig aan de koppeling zelf, boven, onder of op de zijkant moet een kijkgat izjn om hierlangs de koppeling af te stellen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Porsche Standard Star 219 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!