Same Saturno 80 - Hydraulisch systeem, sloop tekker gezocht

Hallo,

Ik ben bezig met het 'opknappen' van mijn same saturno 80 van het bouwjaar 1981. Nu heeft deze trekker geen hydraulisch systeem meer. Zijn er nog mensen die dit hebben liggen of die iemand kennen die dit heeft liggen? De pomp zit wel achter in de bak en deze werkt prima.

Dan heb ik ook nog de beide frontgrillen en de plaatjes met same saturno 80 sychro voor langs de motorkap nodig.

Een sloop trekker is natuurlijk ook een optie.

Dan nog wat andere vragen.

welke soorten olie er in de trekker gaan en waar ik deze kan aftappen.

Welke verf ik nodig heb. De oranje kleur en de blauwe kleur

Alvast bedankt voor uw hulp.

Groet, Bram
BramDF

Reacties

a3vandiejen
@wim-same @joop-same en H.Kamping uit Smilde heeft ook onderdelen. Same heeft eigenlijk geen Ral kleuren maar deze komen het dichts bij.
Blauw RAL is 5003
Oranje RAL is 2002
+1
wim-same
Wat noem jij het hydraulisch systeem ? terwijl de pomp nog wel in de bak ligt. mis je de hefarmen ? Die heb ik wel liggen hoor. @joop-same verkoopt instructieboeken van same. Daar staan alle olie pijl en aftappunten in. @a3vandiejen heeft de RAL kleuren al gegeven.
BramDF
@wim-same Ik heb het systeem nodig om werktuigen hydraulisch te bedienen. De heffing is compleet en werkt ook naar behoren. Daardoor weet ik dus ook dat de pomp werkt. Nu zoek ik dus nog het hele systeem van de pomp naar de ventielen om de werktuigen te gebruiken.
wim-same
@BramDF Henk Kamping uit Smilde, of Herman van der Helm uit den Haag. Die hebben wellicht wat u zoekt.
joop-same
@BramDF Bram, aan de Saturno zat geen wat jij "systeem noemt" maar wel een buiten ventiel aansluiting Li.achter tegen de hefbak, met een hefboom naar boven, voor enkel of dubbel werkend gebruik.
BramDF
@joop-same Weet jij of dit nog ergens te bestellen is?
a3vandiejen
@BramDF Heb gisteren contact gehad met Joop, die is nu een week op vakantie.
Twee naar boven is Wim-Same....die heeft namen staan die je verder kunnen helpen.
Anders een weekje wachten.
+1
FONHOF
@BramDF ik heb voor een jaar of 3 geleden een zwarte saturno met kapotte motor aan een traktor handelaar in nijbroek verkocht, miss kun je nagaan waar die gebleven is
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Saturno 80 en hebben de trefwoorden grill en hydraulisch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!