Iemand ervaring met De Rauw Albien(DRA)

Ik ben op zoek naar een degelijke stevige grondbak.
Iemand bekend met DRA... De Rauw Albien uit belgie? Die verkoopt ook verschillende soorten grondbakken en stukken goedkoper als Nederlandse fabrikaten.

Deel dit topic

Reacties

+1
Mdbm
Volgens mij import uit china. Maar voor een grondbakje maakt dat weinig uit denk ik.
+1
CoenNijenhuis
Mijn overtopfrees komt er vandaan, weliswaar via mijn eigen dealer in de buurt maar geen klachten over gehoord.
+1
Ik denk wel degelijk materiaal.hij maakt ook kipkaren en niets negatief van gehoord.de tractor van mijn vader komt er van bij de rauw albien .en vlotte verkoop ook om thuis te leveren
+2
walker1
Ik ken het bedrijf niet, maar heb net hun website bekeken. Is een mechanisatie bedrijf en bestaat al bijna 40 jaar. Dat haal je niet als je onbetrouwbaar bent of alleen maar spul van Chinees pisbakkenstaal verkoopt.
derauwalbien.be/home.html/
a3vandiejen
Verkopen ook veel Same trekkers.
+2
Mdbm
@a3vandiejen Die foto's op internet zijn vaak om te lokken. Ik ben er 4 jaar geleden wel een keer geweest voor zo'n 2dehands 50pk same. Bij aankomst was die net verkocht. Vandaag staat diezelfde trekker met dezelfde foto's nog steeds op 2dehands.

Hij had toen wel nieuwe lamborgini en foton trekkertjes staan. Same heb ik er niet zien staan.

De wagens die hij heeft staan zien er wel oerdegelijk uit, maar verder heb ik er geen ervaring mee.
+1
a3vandiejen
@Mdbm Ja je moet inderdaad goed op letten tegenwoordig. Zie ze regelmatig voor bij komen met advertentie,s maar ken ze ook niet persoonlijk.
YaMaGa
Wij hebben een bak van dra is opzich niets mis mee enkel de scharnierende achterklep kon wat steviger ... deze is al redelijk gezet de onze is 2 met breed en werd ons ook aangeraden niet breder ta gaan andrs zou de bodem kunnen gaan doorhangen
bas repko
@YaMaGa Hebben jullie een mechanisch kiepbare of hydraulisch? Zelf ga ik denk ik voor de 150 of 180 uitvoering
+1
YaMaGa
@bas repko mechanisch, is in mijn ogen ook niet nodig om Hydraulish te gaan ... het gaat gewoon soepel soms wel even wat vet aan wrijven of wat olie laten op lopen maar dat voel je wel als het tijd wordt. Meestal is het alsje hem proper gespoten hebt met de hogedruk..
+1
bas repko
@YaMaGa Bedankt voor de info
YaMaGa
@bas repko graag gedaan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN