Reacties

+1
Wimsumar
Beste Oldtimergek:

Quote @oldtimergek:
Foto van een DAF YB 626, opgebouwd voor berging. Vond vandaag nog een foto weer in mijn archief. De Daf waar ik chauffeur op was in mijn militaire dienst. Foto van 1976/77

Soooow hee,... die is oud(!). 80-4 chauffeurZAU/hospik hier. 😉
Dat waren nog eens tijden. Autorijden met een helm op. 😎 En iedere meter registreren. 😫
oldtimergek
@Wimsumar 76-4 en chauffeur op een YB 616 en 626. Machtige tijd gehad en kolonne meerdere malen kwijt geraakt. Geen navigatie en zie maar dat je er komt.
Wimsumar
Beste Oldtimergek:

Quote Reactie van @oldtimergek:
Machtige tijd

Daar kan ik me niets bij voorstellen! Het heeft mij een kleine 14 maand (door stelselmatig oogstverlof v.r.a.-aanvragen had ik meestal een lang "vrijdag t/m maandag''-weekend 😎 ) van m'n leven gekost maar voor vele 'dpl's' was het een goede 'tuchtschool' hun over het paard getilde en/of brutale karakter te fatsoeneren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0