Illustratie van:

Volvo BM 350 - Waarde

Ik heb een Volvo bm 350 staan nog in fraaie staat en overweeg verkoop. wat zou hij nog waard zijn?

Deel dit topic

Reacties

+2
MartinZaandam
Nou, daar kan ik snel een antwoord op geven. Die is nul komma nul waard. zelfs de oudijzer bak spuugt hem uit. Tevreden?

Nu even serieus: Als je zelf niet de moeite neemt om enige informatie te verschaffen (uitvoering?, leeftijd?, wat er extra opzit?, staat van de banden?, enz?) over jouw Volvo en geen foto's plaatst komt er ook niemand met een zinnig antwoord, omdat we te weinig weten
+1
Skries
Ik sluit me bij het laatste, serieuze deel van de vorige reactie aan.
Kijk ook eens op verkoop sites, informeer eens op oldtimer shows enz.
jammermaarhelaas
Gewoon een aantal van die dingen opzoeken, kijken in welke staat ze zijn, en wat er voor gevraagd wordt. Dan kun je zo voor jezelf en afweging maken.

marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/…

marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/…

marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/…

traktorpool.nl/details/Trekkers/…

Een set nieuwe budget radial achterbanden kost je zo een kleine € 1000,-, en je bent het zeker kwijt als de voorbanden ook nog nieuw erop moeten.

En wat is de staat van het geheel? Overal deuken, lampen er nog op en werkt er nog iets van, originele uitlaat, slaat ie nog vlot aan, heeft het stuur veel of weinig speling, krijg je hem nog in alle versnellingen en remt ie nog, lekt ie veel of weinig, enz., enz..

En voor de rest, frontgewichten, externe hydrauliekventiel(en), nog in goede staat zijnde hefinrichting, beugel of veiligheidsframe, al dat soort dingen telt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0