Massey Ferguson 1080 - Ik zoek een luchtfilter voor een massey ferguson 1080

Hallo,

Voor mijn 1080 zoek ik een luchtfilter. Ik heb alles al bekeken, maar kan niet de goede vinden. Via granit is er 1 die er op lijkt maar weet niet of deze dezelfde is:
granit-parts.nl/product/8004098/…

Origineel onderdeelnummer:
1035408M92

Heeft iemand toevallig een goed luchtfilter ergens kunnen vinden? Of iemand die bevestiging kan geven of bovenstaande van granit juist is?

PS, dealer kan ze ook niet vinden via originele nummers.

mvg
Sjoerd
SjoerdHylke

Reacties

Arie_MF
SjoerdHylke
@Arie_MF ja die lijkt er wel wat op, nummer klopt in ieder geval.
kramer
Ik heb er een van de dealer en er staat op: 63946 DB AGCO parts 1806688M2
SjoerdHylke
@kramer heb je een enkel of dubbel filter?
kramer
@SjoerdHylke Ik weet niet wat je met dubbelfilter bedoeld, alle 1080 hebben hetzelfde en die 2 van de link passen allebei.
SjoerdHylke
@kramer volgens het onderdeelboek zijn de 1080's zowel met binnen en buiten filter geleverd als ook met een enkel filter. Vandaar.
jaspermf245
@SjoerdHylke Heb jij het juiste luchtfilter nog gevonden? Want ik zit met het zelfde probleem de dealer kan hem ook zo niet vinden.
SjoerdHylke
@jaspermf245 ik heb hem nog weten te krijgen. De dealer heeft contact gehad met agco en die hadden er nog 1. Wel aardig prijzige filters🙈
rickboer blija
SjoerdHylke
@rickboer blija dat is 1 met binnen filter, ik heb 1 los filter
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1080 en hebben de trefwoorden massey ferguson , 1080 en luchtfilter geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!