Illustratie van:

Massey Ferguson 188 - Overdruk herinrichting

Hoeveel druk moet er staan op de herinrichting van een 188 en waar kan ik de overdruk vinden ??

Deel dit topic

Reacties

Pauls
annatefka.com/ is mss wel leuke site voor jouw, hier vind je zowat allerlei gegevens over de Ferguson en de Massey Ferguson 00-100-200-500 serie, eigenlijk al het spul van voor +- 1985 gemaakt. Het is soms wel wat zoeken op deze site maar meestal vind je het wel. Sommige zaken moet je ff dubbelchecken omdat op deze site verschillende handboeken zijn ingescand, en soms zijn er wat onduidelijke foto's.
Btw je overdrukventiel, dacht dat op 210 bar zou moeten staan. maar deze klepjes verlopen zelden van ingestelde druk. Het ziet eruit als een buisje van 1 cm diameter en ongeveer 5cm lang. Vergis u niet met het overdruk ventieltje van de MP of aftakas, deze staan veel lager ingesteld, ik herinner me iets van 20 bar, als je het hoger instelt druk je de plaatjes (in de klokjes) geheid kapot.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 188 en hebben de trefwoorden hydrauliek en herinrichting geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
349