Prijswinnaars fotoactie - Week 33

De top 5 van de fotoactie is bekend. Onderstaande foto's werden het vaakst bekeken:

Nummer 1 - 1.710 views
De John Deere 6130M van @inter1055 2


Nummer 2 - 1.436 views
De Fendt 614 van @arnoud


Nummer 3 - 1.351 views
De Fendt 828 van @NHfotografie


Nummer 4 - 1.281 views
De BLOOPERS Foutje van @GerbertXL


Nummer 5 - 1.253 views
De BLOOPERS Stuk van @rubenv
Onderstaande foto's werden ook vaak bekeken, maar helaas net niet vaak genoeg:


Nummer 6 - 1.061 views
De Manitou MVT 628 van @CHALLENGERfan


Nummer 7 - 1.024 views
De Claas Jaguar 80 SF van @sybren


Nummer 8 - 973 views
De Fendt 626 van @joop2


Nummer 9 - 963 views
De Fendt 816 van @DoelenRoel


Nummer 10 - 890 views
De John Deere 7810 van @BEboer
Tinus

Reacties

ricooo12
@Fendt926Driver weekje op vakantie? je staat er een keer niet tussen😜
jehan
@ricooo12 denk dat ie foto toestel kapot heeft
+6
Fendt926Driver
@ricooo12 maakt niet veel uit. Als ik er in sta commentaar op dat ik er in sta en als ik er niet in sta vragen waarom niet.
Wordt je op het laatst wel een keer zat.
houthandel1056
@Fendt926Driver mooiste is dat er nu ook bijna geen gelikte foto’s in staan van nieuwe trekkers maar meer foto’s zo uit het werk. En ze kunnen het jou niet verwijten want die van jou staan er niet tussen
+2
Antonio.C
@houthandel1056 wat jij mooi vind is voor de ander spuuglelijk. De winnaar heeft wel rond de 40 likes... Dus wat bedoel je juist? Het is in het verleden al meermaals aangegeven dat deze wedstrijd voor 100% kan beïnvloed worden daar vele menselijke manipulaties. Voor mij heeft dit dan ook geen enkele meerwaarde meer op TF. Word dringend tijd dat Tinus dit ook eens gaat inzien en doet wat hij reeds vele malen beloofd aan mensen. De bedriegers er 1 voor 1 uitgooien. Bijna iedere week kom je dezelfde namen tegen... De winnaar heeft ook op minder dan 1 dag meer dan 1000 views behaalt. Dit terwijl er maar 500 mensen ingelogd waren die dag. De mensen die dit hier nog goed proberen te praten, moeten dringend hun roze bril eens gaan afzetten. Wat wat ze hier iedereen proberen wijs te maken, daar lig je uren vanop de grond van het lachen.
+5
Fendt926Driver
@Antonio.C weer iemand met een nieuw account incognito?
Wat heb je zelf al gepresteerd op tf.
Altijd makkelijk om overal maar tegenaan te schoppen en kritiek te hebben.
Maar zelf niets presteren
+1
Antonio.C
@Fendt926Driver Mag een persoon die al een hele lange tijd hier gewoon mee leest niet eens gewoon zijn mening een keer zeggen? Wat een flauw excuus weer, geen profiel incognito blablabla. Kan jij nog andere flauwe excuses verzinnen, lees er genoeg van jou namelijk. Duidelijk een politieker.
+4
oanejorrit12
@Fendt926Driver Beter jouw foto's dan die foto dumpers die 150 foto's per keer uploaden
+1
Fendt926Driver
@oanejorrit12 dank je...
fendt308-driver
@Antonio.C als 200 man 5x kijkt ben je er ook weer. Het is niet onmogelijk hooguit onwaarschijnlijk
+2
Antonio.C
@fendt308-driver 200 x 9 ondertussen... Zeer onwaarschijnlijk. Maar alles is uiteraard mogelijk. Daarom dat ik besloten heb om mij aan te melden en mijn mening een keer te geven hierover. Maar blijkbaar kunnen sommige mensen dit niet waarderen.
+1
B - W
@fendt308-driver of 5 man 200 keer, komt op hetzelfde neer ghehe
+9
ford3000case745
@Antonio.C ik geloof er niks van dat fendt926driver expres berichten plaatst om een 10tje te winnen die overigens toch nooit uitbetaald word. De fotos worden veel bekeken omdat hij er een interessante uitleg bij zet wat veel tf'ers zoals ik leuk vinden om te lezen.
Maar als ik huub was zal ik er ook helemaal gek van worden dat elke keer dat je een foto online zet je comentaar krijgt dat je de boel loopt op te lichten.....
+5
CaseCS130
@Fendt926Driver Hoge bomen vangen veel wind Huub, zeker als je twee meter bent. 😉
Trek het je niet aan, de meerderheid kan jou inbreng hier zeker waarderen.
ricooo12
@Fendt926Driver kan ik snappen ja ik zei het alleen om een beetje te plagen bedoel er geen kwaad mee
+2
Fendt926Driver
@ricooo12 dat snap ik.
+1
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Antonio.C :
Duidelijk een politieker.

duidelijk een belg.
en jou tf lidnummer verraad jou dat je profiel vandaag pas aangemaakt is.
Antonio.C
@Fendt926Driver en wat heeft dat nu met mijn mening te maken... Wat u nu doet is appelen met peren vergelijken, ze hebben beiden niets met elkaar te maken.
+2
mike_v
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
duidelijk een belg.

Lekker volwassen reactie 🤔
Fendt926Driver
@mike_v niet om het een of ander maar volgens mij noemen nederlanders het geen politieker.
Of zuid limburg wel??
BEboer
Wat houd dat eigenlijk in als je in de top 10 staat nog nooit gehad 😅
Deutz-Fahr-Rijder
@BEboer je hebt de roem tot aan volgendr week zondag 12 uur... Gefeliciteerd👍
+13
CaseCS130
@BEboer Je bent een week lang een celebrity op tractorfan. Iedereen wil met je op de foto en de vrouwelijke tf leden zullen je een week lang belagen.
BEboer
@CaseCS130 de vraag is wil ik wel met "elke" vrouwelijke fan op de foto 😵😂
Antonio.C
@ford3000case745 dus als iemand mij omschrijft als een persoon die overal maar tegenaan schopt en kritiek geeft vind ik dat zeer vreemd, vermits die persoon meteen meent te weten dat ik overal kritiek op heb, dit namelijk na 1 bericht. Waar ik ergens in mijn menig, een naam noem is mij een compleet raadsel. Waarom u daar dan boven vernoemd persoon bijhaalt is mij dan ook onduidelijk. Waarom denkt men altijd dat mensen een mening geven één bepaald persoon zouden viseren. Ik neem niemand hier in het vizier. Spijtig dat er dan zulke meningen, compleet niet onderbouwd, geschreven worden.
+3
Koe
@Antonio.C Het is geen wedstrijd en het gaat ook niet om de mooiste foto. Daar gaat het fout bij jou en vele anderen. Eigenlijk is het net zoiets als #trending op Twitter. Er ontstaan levendige discussies onder een foto en dan krijgt hij veel views.

Dat bepaalde personen meer volgers hebben dan de andere klopt, 12 jaar geleden waren er ook bepaalde groepen die het gezellig hadden, en veel vrienden op ff hadden, mensen die langer op dit forum zitten weten dat, veel zijn afgehaakt door diverse redenen. Dat is helemaal niet erg, maakt het juist leuk.

Mooie foto’s worden minder gewaardeerd op TF dan eerder, dat is wellicht frustrerend, maar op Facebook, insta en Flickr is dat heel anders. Ga daar heen voor complimenten over de foto, kom hier voor de discussies en het community-gevoel
Antonio.C
@Koe net hetzelfde als al de overige reacties, ze vormen altijd een verkeerd beeld over iemand anders. Ik heb het niet over het dat dit mooie foto's zijn of niet. Ik heb het over de eerlijkheid van dit spelletje en dat hier voor vele al lang geen geloofwaardigheid meer in zit. Al vanaf de start is hier discussie over, met iedere keer dezelfde mensen die voor en tegen zijn. Dit spelletje heeft heel veel slechts gedaan voor dat community gevoel dat u benoemt. Voor de eerste week ooit geplaatst geweest is, was er een topic van Tinus, waarin duidelijk de regels werden verduidelijkt. Ook staat hierin, als er veel problemen mij zouden zijn, dat het zou stop gezet worden na 6 maanden. We zijn deze 6 maanden al zeer ruim overschreden.

Trouwens, een levendige discussie, daar heb ik niets op tegen, maar een discussie die helemaal niets meer met de foto zelf heeft te maken, dat is dan een discussie die ook onnodig is. Want dat is een discussie enkel voor views. Ik heb dus graag een discussie, maar als je kritiek levert en feiten aanhaalt inplaats van veronderstellingen komt er geen reactie meer.
+3
Koe
@Antonio.C is er ooit uitbetaald? Gaat ook niet gebeuren omdat het systeem niet werkt, doe het dan gewoon voor de roem. Ik geloof niet dat er gemanipuleerd wordt, je ziet dat de foto’s die in de top-10 staan veel reacties hebben opgeroepen, waardoor ze hoog eindigen.

Ik zou het jammer vinden wanneer dit overzicht stopt, het is altijd wel leuk om te zien toch. Ik zou er alleen geen geldbedrag aan koppelen.

Probeer TractorFan vooral niet te serieus te nemen, is nergens goed voor. Deze discussies blijf je toch houden. Ik heb eens 4x achter elkaar een foto in het Boerderij-overzicht gehad, waren ook mensen boos over, en dan worden foto’s ook nog eens objectief uitgekozen. Laat dit soort dingen gaan, waarom plaats je zelf niet eens leuke foto’s? Lijkt me positiever bij te dragen aan de sfeer dan dit
GROENEDEERE
@Koe
Ja er is ooit uitbetaald.
Maar de laatste tijd niet. @Antonio.C
Wat ben jij voor een rare snuiter.
Ben het wel met een paar puntjes eens over het spelletje.
Maar om hiervoor een extra account aan te maken is wel wat sneu.
Je zegt dat je te altijd al hebt gevolgd dat klink als een broodje aap
+1
ford3000case745
@Antonio.C zucht... Ik probeer duidelijk te maken dat als je een foto op tf zet je "trots" op je spul bent of/en dat je er een beschrijving bij te zetten met wat je aan het doen bent of dat anderen er van kunnen leren. En dat stelt dus "bijna" iedereen op prijs. En dan word een foto dus vaker bekeken.
Antonio.C
@ford3000case745 dat is inderdaad leuk, trots zijn op jou eigen spullen. Ook dat je er uitleg over wil geven. Maar daar is geen fotowedstrijd voor nodig, daar heb ik het over.

Blijkbaar aan sommige reacties zijn er nog mensen die zo denken. Want als hij er in staat of ook niet zijn er commentaren. Hij word het ook zat. En dat is een reactie voor ik mijn mening wereldkundig maakte
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Antonio.C :
. Want als hij er in staat of ook niet zijn er commentaren. Hij word het ook zat.

Praat even voor jezelf.
Ik redt me prima hoor.
Dat jij als naam even van de antonio carraro trekker de naam pakt.
Maar volgens jou geen dubbel account hebt. Maar wel verkondigd dat je tinus al vaker wat gevraagd hebt over de foto actie.
Maar om tinus iets te vragen moet je toch echt al eerder ingelogd zijn.
En het is mij ook wel duidelijk van wie het het dubbele account is.
Antonio.C
@Fendt926Driver er bestaat ook nog zoiets als E-mail. Maar wanneer heb ik het over contact met Tinus? Ik zei, dat hij moet doen wat hij reeds eerdere malen beloofd heeft aan mensen. Ik meld nergens dat ik ooit met hem contact heb gehad. Er bestaat meer dan alleen deze website om met mensen te praten die hier lid zijn. Er bestaat zoiets als het Wereld Wijde Web.

Dat u maar denkt wat u wil denken over mij. Dat u bij uw mening blijft dat dit een 2de account is, enkel om de sfeer te verpesten mag u uiteraard. Helaas kan ik enkel maar zeggen dat de waarheid anders is. Maar denk wat je wil denken uiteraard, ieder zijn eigen mening.
Antonio.C
@Koe ik stel dan voor, dat Tinus dan eens eindelijk zegt hoe het zit, wat eerlijk en niet eerlijk is. Want deze persoon is ook van de aardbol verdwenen zou ik zo ondertussen vermoeden. Leuk, geld verdienen en alles maar laten begaan.

Ik ken personen die in de top 10 staan... En ook hoe.
+2
CaseCS130
@Antonio.C Waarom maak jij je zo druk over iets wat eerlijk of niet eerlijk is als er niks tegenover staat? Dit overzicht is niks meer dan een eenvoudig automatisch script en de uitbetaling voor de top 5 is al vele maanden gestopt. Je zal dit script vast kunnen manipuleren, maar wat win je er mee? Ik mag altijd graag even naar de top 10 kijken omdat er soms een leuke foto met daarbij interessante discussie tussen zit die ik door de week gemist heb. Voor de rest is er niks mee te winnen of te verliezen.

En dan jou speciaal aangemaakte account hiervoor. Je deelt geen foto's of filmpjes, dus jij zal nooit in aanmerking komen voor een plaats in de top 10. Je zegt dat je al lange tijd mee leest maar hebt nog nooit iets bijgedragen aan deze community. Waarom dan ineens wel speciaal een account aanmaken en je om iets druk maken waar jijzelf helemaal niks meer of minder om hebt? Dat komt maar vreemd op mij over.
Antonio.C
@CaseCS130 ik maak mij helemaal niet druk. Er zijn blijkbaar wel een hoop mensen die veel veronderstellingen doen hier, om toch maar hun gelijk te halen. Want er is kritiek, ze geven kritiek terug maar als je eenmaal met feiten op de proppen komt zwijgen ze. Maar ze liken dan wel andere criticasters hun berichten. Wel geinig om na te kijken bij de andere weken, dat het altijd om de zelfde personen gaat die op de like button drukken bij die personen. Maar mijn feiten zullen uit de luch gegrepen zijn.
@GROENEDEERE de reden waarom ik nu reageer, na al een tijd meelezer te zijn, is omwille dat het hier achteruit lijkt te gaan met personen die hier nog reageren. Dat het ook iedere week dezelfde personen zijn die hier elkaar mooie woordjes toe gooien. Maar wel anderen een hak zetten met mooie uitspraken. Verder kruipen ze wel als geen ander met hun tong in de ... van Tinus. Er zijn er hier echt die denken dat tf aan hun voeten ligt...

Maar dat blijkt hun allemaal geen hol uit te maken, dat je feiten geeft. Als je goed leest, dan zie je dat iedereen spreekt over dat ik kritiek heb, niet over de kwestie zelf. Zoals wat ik hier al gepresteerd heb, dat is belangrijker voor hun.
+2
CaseCS130
@Antonio.C Welke feiten heb jij het over? In de 9 berichten die je hebt geplaatst ga je vooral in op de kritiek op jou persoon. In je eerste bericht haal je aan dat deze wedstrijd gemanipuleerd kan worden. Niemand van ons die dat tegenspreekt. @GROENEDEERE heeft het een paar weken terug zelf nog benoemd. Toch kom je met weinig bewijzen. Alleen een aantal views noemen icm een aantal mensen wat ingelogd is geweest zal zeker geen waterdicht bewijs zijn. Niet iedereen die de winnende foto heeft bekeken zal ook ingelogd zijn. Daarnaast kan het best dat de wel ingelogde mensen de foto meerdere keren hebben bekeken. Voor mezelf sprekende heb ik dat zeker gedaan. De discussie onder de open John Deere van @inter1055 2 is namelijk altijd wel leuk om te lezen. Dat er gemanipuleerd kan worden geloof ik best maar ik denk dat de meerderheid het niet doet. Ik heb zelf een aantal keren in de toptien gestaan en 1 keertje nummer 1. Een interessante foto met een levendige discussie was daar goed genoeg voor. Als het merendeel hier de boel zou bedriegen was het mij nooit gelukt om er een paar keer tussen te zitten. Ik zou graag hard bewijs zien in combinatie met namen.

Daarna zeg je dat Tinus heeft beloofd dat hij de bedriegers er 1 voor 1 gaat uitgooien. Kun je de link eens geven naar waar Tinus dit specifiek heeft gezegd over de fotoactie? Het enige wat Tinus heeft gezegd is dat de actie stopt als het meer narigheid dan positiviteit oplevert. Nu is de actie in feite al lang gestopt, er wordt immers al vele maanden niet meer uitbetaald. Dus er is niks fysieks meer mee te winnen en daarmee heeft de vraag of er wel of niet gemanipuleerd wordt met de fotoactie eigenlijk geen waarde meer. Dat de fotoactie voor jou geen enkele waarde heeft is mooi, dan kijk je er toch niet naar? Ik heb al uitgelegd waarom de fotoactie ook in zijn huidige vorm nog wel leuk kan zijn om even naar te kijken.

Ik zou graag op meer feiten van jou ingaan maar ik kan ze helaas niet vinden in jou posts. .
+1
Antonio.C
@Koe ik stel dan voor, dat Tinus dan eens eindelijk zegt hoe het zit, wat eerlijk en niet eerlijk is. Want deze persoon is ook van de aardbol verdwenen zou ik zo ondertussen vermoeden. Leuk, geld verdienen en alles maar laten begaan.

Ik ken personen die in de top 10 staan... En ook hoe. Niet voor roem of geld, enkel om te laten zien dat dit systeem niet werkt.
Antonio.C
@CaseCS130 wat zeg je, ik begrijp je niet zo goed. Wanneer ga je nu eens iets presteren, In plaats van overal maar tegen te schoppen en kritiek te blijven geven.

PS: kan jij het topic vinden waar Tinus vermeld dat het stopt na 6 maanden? Het ging namelijk geëvalueerd worden, niet stoppen. Vermits Tinus nooit gemeld heeft dat het stopt, loopt ze nog gewoon door. Wat jij meld is een veronderstelling van jou zelf zijnde. Dus geen feit. Altijd dat er proberen uit te lullen toch. Je andere vriendjes zijn slimmer, die zwijgen en duwen op de vind ik leuk knopjes. Altijd de schuld op een ander proberen te duwen.
+1
CaseCS130
@Antonio.C De betalingen zijn al maanden geleden gestopt. Dat is een feit, geen veronderstelling. Daarmee is ook de beloning voor de wedstrijd weg genomen en is de wedstrijd zoals jij het noemt inhoudsloos geworden. Ik heb geprobeerd inhoudelijk te reageren op jou berichten waar je in eerste instantie om vroeg. Vervolgens zeg je dat ik mij beter stil kan houden op een vervelende manier. Je hebt voldoende aangetoond dat je niet voor normale rede vatbaar bent en het heeft voor mij dan ook geen zin meer om kostbare energie aan jou te verspillen.
Antonio.C
@CaseCS130 oei mag ik dan niet reageren zoals er op mij gereageerd word als ik iets aanhaal. Wel je zegt ook dat jullie het niet tegenspreken dat er beïnvloeding mogelijk is. Waarom dan meteen de bitsige reacties naar mij toe dan? Dat ik eerst moet presteren en dan pas iets te zeggen mag hebben, leg mij dat dan eens uit... Wat een community gevoel toch. Laten we meteen mensen afzeiken die een mening hebben die niet gelijk is aan die van mij. Er word altijd wel een draai gegeven zodat de andere de schuldige lijkt en maar moet stoppen met zeuren.

Feit is, dat jou feit geen enkele waarde heeft want ze is helemaal niet bevestigd. Dat kan je blijkbaar niet inzien?
+2
Ritchie
@Antonio.C

Jij bent ook gezellig op feestjes en partijen, of niet?
CaseCS130
@Antonio.C iedereen die de afgelopen maanden in de top5 heeft gestaan kan bevestigen dat er niet meer betaald wordt waaronder ikzelf. Daarmee is dat een feit. Totdat er weer betaald zou worden is deze hele discussie dus irrelevant.

Waarom mensen kritisch op jou zijn heb ik al uitgelegd en ga ik niet herhalen.
Antonio.C
@CaseCS130 zoals ik al zei, iedere reactie is om de ander in een slecht daglicht te kunnen plaatsen.. Ik geef mijn mening en de eerste reactie van fendtdriverke was meteen een afzeik reactie. Er zijn andere manieren om uw punt duidelijk te maken dat je niet akkoord bent met mijn mening. Besef jij dat eigenlijk wel?

Ik kan best wel in een feeststemming zijn @Ritchie maar als ze zo meteen en zo direct mensen zitten af te zeiken die eens hun mening zeggen., sorry, dan is mijn feeststemming over
+5
1046
Tijd voor 🍻en🍿
+1
yoohan
@1046
Dat klinkt goed, ik trek er ook maar eentje open voor deze soap 😀
GROENEDEERE
@Tinus
Joehoeeeee
Hallooooo
Oud vadertje van de site ben je er nog?
Wordt het niet eens tijd dat je effe een reactie doet plaatsen?
Een ene antonio wilt graag jouw aandacht.
Maar anderen ook......
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!