Onderdelen van oldtimer.

Hallo ik ben een Fendt F 12 GHC aan het reviseren. Maar nu is de vraag, waar ik het beste onderdelen kan bestelen bijvoorbeeld bus zuiger enzo voort.

Alvast bedankt.
jelle930

Reacties

old man jose
Tis zo simpel. Type op Google in onderdelen FENDT en dan komen er in 0,12 seconden 28.600 aanwijzingen uit vliegen.. Maar hier is het adres:wouthogervorst.nl/Landbouwmechanisatie/ En veel suc6
weurding
@oldman, oderdelene???? klinkt duits 😃
old man jose
Jij bent vroeg wakker Weurding!
RF-HanomagR19
granit-parts.nl/ Zijn normaal tot iets duurder geprijst, maar ook veel sjombs die hier onderdelen bestellen en weer door verkopen.

Voor de direct link na het jouw typen F12GH
granit-parts.nl/NS512A/jsp/…

doet die dus niet -> clasic part 2011 -> onderdelen passend voor Fendt -> etc
jelle930
Hastike bedankt.
old man jose
He Weurding er staan nog meer fouten in dit topic, waar zit je nou
weurding
Vervelend hè? maar je hebt het al gewijzigd zie ik, stelde gewoon een vraag zoals jij ook altijd doet als er iemand een typefout maakt 😉
Wimsumar
Beste Weurding: Toch heeft Old Man Jose wel een beetje gelijk. In de topicopening wordt medewerking van ons gevraagd naar "criminele activiteiten". 😃
old man jose
Maar deze wil je niet bekritiseren. Er staan er zeker vier in twee regels, wel opletten jongen , want zo hebben we niets aan een fouten waakhond!!!!Ook nog discrimineren he als de fouten bij jou uit de buurt komen mag je er niets van zeggen??
weurding
Ojawelhoor, mag mij altijd op mijn fouten wijzen, heb er zelfs veel, maar was nooit zo gebrand op een ander zijn fouten als jij, en als je ze zelf maakt oh guttegut, haphap, zeg er alsjeblieft niets van 😉 had er zelfs een smily bijgezet en gezegd dat het duits klonk, maar je kan goed springen hè (bok/ haverkist 😃 )trouwens old men, deksel is het deksel, niet de deksel (ander topic weliswaar, rennen jongen...)
weurding
@wim, kriminele aktifiteiten, woar ziek ze dan? 😃
Wimsumar
Beste WEurding: Jelle 930 schrijft in z'n vraag: "waar ik het beste onderdelen kan bestelen

By the way: Nu er toch deksels ter sprake zijn gekomen: ( tractorfan.nl/topic/12575/ )
weurding - 3 maanden geleden

zoek ook nog een deksletje waar een pienter poookje in paast.
old man jose
Al praat je met 6 man op hem in hij kan al bijna lezen, maar als je 2 woorden voor het zelfde onderdeel zet dan wordt het moeilijk.
Weurding . Heb je niets te doen doe het dan niet hier. GM
DaanHaar
Tijhuis onderdelen van oldtimers uit Albergen
jasper01
Kunt t.drost even bellen uit koekange maar kunt ook even de oldtimer traktor of schlepper post kopen (duitse oldtimer bladen over trekkers )staan ook veel advertenties in voor onderdelen
weurding
@wimsumar, klopt, was een vervolg op de woordspeling van jarno 😃
@oldmen, kun je nagaan hoe irritant dat was voor anderen wat je zelf deed 😉
old man jose
Je begint ook nog te zeuren Weurding
weurding
Klopt, begon de reactie met een glimlach, maar ja, je hebt van die mensen....
Deutzfreak Nr 1
Oh nee toch niet weer ? houden we er hier niet mee op ?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!