International 845 XL - Welke zekering is voor wat?

Goedendag,

sinds kort trotse bezitter van een International 845XL. Alleen nu was ik op zoek naar een lijstje met welke zekering voor wat is. Hebben er geen boeken bij, schema die ik op internet vind is zodanig niet leesbaar dat het daar niet uit te halen is. Nou zat er dacht ik altijd een sticker binnen in de beschermkap over het dashboard. Zo ja ziet iemand kan om daar een foto van te maken en deze te plaatsen? Of heeft iemand een duidelijk overzichtje uit een handleiding?

Het betreft een uit 1982. Zie foto in link

tractorfan.nl/picture/1246123/…

hoor het graag!

Gr Paul
casejxu

Reacties

+1
brauheist
Die sticker heb ik nooit gezien, ik lag er ook altijd mee te vechten
timvanr
Dit is van onze 845 XL plus uit 93. Dus weet niet of die dan tzelfde is

(klik om te vergroten)

casejxu
@timvanr wel bedankt iig. Ben bang van niet. Want kon wel zien dat schema's niet hetzelfde zijn. Ga t gewoon proberen of de verlichting er mee stopt als ik die er uit scheur.
Wimsumar
Beste CaseJXU:

Quote Reactie van @casejxu:
er uit scheur.

Dat is met dit aantal zekeringen goed te doen om te ontdekken waarvoor ze zijn. Dan weet je gelijk waar eventuele extra's (werkverlichting o.i.d.) op afgezekerd is.

Zelfde pictogram als de sticker van TimvanR staat in het onderdelenboek van de INTERNATIONAL 845XL.

Pdf pagina 152:

docs.google.com/file/d/…
SJB533
@Wimsumar
Nope, is het van een Case International!
Landini 6500
Is het starten van een 845 xl ook via een zekering ?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 845 XL en hebben de trefwoorden schema en zekeringen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!