5

Is er een RAL kleur voor het chassis van de McCormick X series bekend?

Ik zou graag de kleurcode willen weten van de lak welke op het chassis zit van de nieuwe(re) McCormick X6/X7 serie trekkers.
Ik weet ook dat een dealer en Argi deze kunnen leveren, maar ik vind 32 euro voor een spuitbus met 440 ml toch echt iets te veel van het goede...

Deel dit topic

Reacties

Niet bekend met de ral codes. 32 euro is inderdaad wel behoorlijk aan de prijs. Als je 1 bus nodig hebt om hier en daar wat bij te werken zou ik er niet zo moeilijk over doen, heb je er meerdere nodig, dan kijken of met een klein onderdeel naar een verfwinkel kan gaan en ze daar de juiste kleur grijs zoeken. Of 1 bus originele van de dealer en daar mee naar de verfwinkel gaan?
+1
Is een busje van Kramp geen optie?
Zit hier wat bij?

techniekwebshop.nl/mc-cormick-kunstharslak-671442.…
techniekwebshop.nl/case-ih-kunstharslak.html/

Kost ongeveer de helft.

Wat ik niet bij de merkdealer vandaan haal komt vaak van Granit, kon nog wel eens beduidend goedkoper wezen en bevalt goed.
Wij hebben ze wel staan , laten maken, chassis grijs? Of rood voor het plaatwerk? 18 euro, geen troep
Zowel kramp als granit hebben deze kleur niet in het assortiment.
ik zal wel eens gaan kijken bij een spuiter of ze wat spuitbussen kunnen maken in de juiste kleur.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!