Illustratie van:

Joskin TetraX - Joskin cobra of joskin tetrax

Wij zijn thuis van plan om een Joskin aan te schaffen.

Maar weet iemand de prijs van een Joskin cobra 12500ES of eenJoskin Tetrax2 13000S met een een injecteur van Joskin van 7.74 meter?

Alvast bedankt 😄

Deel dit topic

Reacties

+2
langeslagdiesel
Zou me eigen bij dat Caliber tank en bemester eerst goed laten informeren wat voor rubber er onder past! En daar niet op bezuinigen in de offerte. En dan nog een keer of wat op me hoofd krabben. Voordat ik de optie lijst gaat doorspitten. Om ten slote tot de conclusie te komen dat alles wat je nodig denkt te hebben op zon kar toch wel erg veel geld is en toch wel heel zwaar weegt in het land. En dan toch de loonwerker maar laat rijden voor die paar knaken die hij rekend.
+2
mike_v
Als er serieuze interesse is, kan je beter even informeren bij je lokale dealer lijkt me ...
CaseCS130
@mike_v Dat lijkt mij ook een beter idee. Prijzen veranderen best snel en korting is ook wel eens wat verschillend. En dealers geven graag een offerte als er serieuze interesse is.
jammermaarhelaas
Bij Jako kun je een prijslijst inzien, jako-landbouw.com/prijslijst/

Als je daar een tank en bemester neemt zoals beschreven, en dan een 1 stel BKT banden eronder 1050/50R32 (lijkt me voor een enkelasser 13m3 tank minimaal) kom je aan 25000+30000+18000= € 73.000,-, en dan heb je alles het eenvoudigste, dus geen electronische bediening, geen volgordeventiel, geen turbovuller, geen vularm, een 6" aansluiting, enz.

Mag ik vragen hoeveel m3 mest jullie er jaarlijks mee gaan rijden?
dx11
@jammermaarhelaas maar dat is bruto. Kan maar zo een kwart af gaan.
jammermaarhelaas
@dx11

Oke, dan zou het € 55.000,- worden voor een kale tank. Wil je er dan nog wat opties bij zoals een 8" vularm met turbovuller en ontluchter, vanuit tractor omschakelbare zuig/pers hendel, goede Michelin banden, dan komt er zo maar weer 10000+500+8800= € 19.300,- bij. Na 25% korting wordt dat dan € 14.500, samen nog weer zomaar € 70.000,- en dan heb je nog alles hydraulisch, geen electronische bedieningskast, en, als het allemaal klopt wat er staat, komt er ook nog een hef voor de bemester bij van een € 4000,-, en daar ga je dan al richting de € 75.000,-

Nu kan Joskin wel goedkoper zijn, dat weet ik niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin TetraX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0