Illustratie van:

New Holland 7740 - Foutcode E49 tijdens starten

Volgens de handleiding is de oorzaak de wheel speed sensor; maar waar zit die precies?

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Die sensor zit geloof ik links in de achterbrug achter de brandstoftank. Waar de transmissie en achterbrug aan elkaar geschroefd zitten daar zit hij net achter.
jammermaarhelaas
@nhmonteur

Is het zo dat de kabel van deze sensor vanaf de sensor naar boven loopt en oversteekt over de achterbrug. En dat er boven op de achterbrug een stekker verbinding zit? Misschien moet deze stekker een keer los gemaakt worden om te kijken of ie nog goed contact maakt, en dan ingespoten met contactspray weer in elkaar gedaan worden?
nhmonteur
@jammermaarhelaas ik dacht het wel dat hij naar boven loopt. En inderdaad bij 40 series wil het nog wel eens helpen om de stekkers een keer los te maken, te reinigen en weer vast maken.
NH7740
@nhmonteur Ik heb de sensor gevonden, zit inderdaad achter de tank. Om erbij te kunnen moet de tank eraf. De kabel loopt inderdaad over de achterbrug en zit met een blauwe connector verbonden. Connector is vanaf de achterkant niet los te koppelen, moet waarschijnlijk via de cabine door de bodemplaat los te halen!?
nhmonteur
@NH7740 ik denk dat je hem inderdaad wel los kan halen als de bodemplaat eruit haalt. Of als je vloermat eruit haalt, zie je onder de stoel een kleine plaatje zitten. Misschien lukt het al wel als je die weg haalt.
+1
NH7740
Probleem zat hem in de blauwe stekker, onder de bodemplaat van de cabine. Beetje perslucht en contactspray loste het probleem op. Bedankt voor alle nuttige tips !!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 7740 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0