Atlas 140W - Tarieven loonwerk / verhuur

Hallo,

ben sinds kort een beetje in het loonwerk gerold, verricht enkele diensten met mobiele graafmachine en trekker met dumper. is ontstaan vanuit hobby maar krijg er steeds meer werk voor, ik was benieuwd welke tarieven er zoal worden gerekend voor een mobiele graafmachine met uitrustingsstukken, en welke tarieven er gelden voor een trekker met dumper 18 ton
david22

Reacties

+1
walker1
Dus jij koopt eerst voor de hobby een mobiele graafmachine, trekker en dumper en na een tijdje hobby'en wil je er nu werk van maken. Uiteraard is er niks zo mooi als van je hobby je werk maken, maar deed je tot nu alles voor niks of voor bv een krat pils? Onder het mom van "het is hobby"
+2
Fast Eddy
Tarieven zitten hier (noord Nederland) tussen de €55,- en €67,50 per uur.Een goede machinist en draai/kantelstuk die kan meer vragen dan een beginneling die er alleen een snelwissel aan heeft hangen. Fatsoenlijke trekker en dumper loopt uiteen van €50,- tot €60,- per uur.
Mdbm
@Fast Eddy Dit zijn gelijkaardige tarieven als bij ons. In belgie zit een mobiele 14 ton rond de 60 euro en trekker met dumper ongeveer 56 euro per uur.
Afhankelijk voor welke opdrachtgever je werkt kan je wel iets meer krijgen, maar helaas soms ook minder.
fendtjecis
Grondwerker hier in de buurt vraagt 100 euro/h voor een 21tons graafmachine met machinist
brauheist
65 voor mobiele met een dks en 60 voor die dumper, is hier een beetje. ik ga weg met een 1.5 tons voor 40,- reken wel reisuren.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 140W en hebben de trefwoorden loonwerk , verhuur en Grondwerk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!