Even voorstellen: Keesie Iseki

Ik ben een gepensioneerde boerenzoon, met als hobby techniek. Ik gebruik mijn tx1510 bij vrijwilligerswerk, bij Staatsbosbeheer, boomgaard Beinum en Jachthaven De oude Ijssel in Doesburg.
Keesie Iseki

Reacties

+1
Keesie Iseki
Ik ben erg blij met mijn Keesie Iseki. Ik heb hem pas gekocht. Hij is technisch perfect en heeft nog maar 572 uur gelopen. Ik houd jullie op de hoogte van mijn ervaringen.
Gerpija
Beste Keesie,
Ik zat als nieuw lid wat dagen voor je op TractorFan met mijn Iseki TX 1300 F. Doe zelf ook vrijwilligers werk op zorgboerderij de Wezelenburg. Mocht je een technische vraag hebben, mail maar naar klaas@dewoude.net of bel 075 6413010. Als ik je kan helpen doe ik het graag. Zie gepijan of dit forum.
Groeten
Klaas
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!