Ervaringen motoronderdelen van old tractor shop

Hallo,

mijn john deere krijgt een grote operatie en zat te zoeken voor onderdelen, zag ik dit voorbij komen; oldtractorshop.nl/nl/john-deere-onderdelen/… heeft iemand ervaring met zulke onderdelen van old tractor shop, want het is voor mij een onbekende site. is dit wat "goedkoper spul" of maakt het de motor echt als "nieuw"?
brauheist

Reacties

Huuuuub
Ik heb zelf geen ervaring met onderdelen van die webwinkel, maar zoals je weet wel genoeg met imitatie onderdelen of originele/OEM onderdelen.

En mijn ervaring met imitatie onderdelen is dat de maatvoeringen vaak goed kloppen. maar de afwerking en gebruikte materialen niet als origineel zijn. Dat wil absoluut niet zeggen dat het slechte onderdelen hoeven te zijn, maar het is gewoon iets anders als originele delen.

Wat is er aan je motor dan? Gevreten zuiger er in?

Als je nog vragen over het een of ander hebt mag je trouwens altijd even appen of bellen.
brauheist
@Huuuuub iig een kwak onderdruk gooit olie eruit. nogal lullig bij een klant op de inrit. dat het imitatie of iets is maakt me niet veel uit, maar ik bedoel dat het zonde zou zijn als ik na een half jaar alles weer opnieuw moet doen als ze slechte kwaliteit(imitatie) hebben.
Huuuuub
@brauheist
Oke ja onderdruk komt vaak van slijtage in de cilinderbussen.
Maar dat komt meestal wel goed met imitatie onderdelen. Kun je bij je in de buurt niet bij een bepco of granit oid. Bestellen?
Bepco monteer ik geregeld is alleen opletten of alle onderdelen hetzelfde zijn.

600 euro is trouwens erg goedkoop voor 4 kitsets en een pakkingset. Dus even opletten wat er precies bij zit.
+1
brauheist
@Huuuuub john deere dealer zit hier ook in de buurt ik laat die ook een prijs maken
johndeere 2650
Ik zou het niet doen.kan er beter origineel in doen.wij hebben bij hem al eens een bekelinding set bestel. Je hebt ze in 2 uitvoeringen in het bruin en beige.wij vroegen aan hem of hij beige bekleding kon bestellen hij zei dat hij dat kon.maar hij had de bruine bekleding bestel en kon geen beige bekleding bestellen.dus wij hadden die set niet genomen. Maar een kennis vroeg ook aan hem voor een beige bekleding en toen zei hij dat hij het kon leveren.dat was toen die set die hij voor ons had bestelt
+1
brauheist
@johndeere 2650 bekleding is wel iets anders als een motor onderdeel ;p
johndeere 2650
@brauheist maar het gaat wel over de eerlijkheid van die vent
brauheist
@johndeere 2650 daarom vraag ik het hier even
+1
johndeere 2650
@brauheist persoonlijk zou ik originele spullen er in doen.
+1
Wimsumar
Beste Brauheist:

Quote Reactie van @brauheist:
vraag ik het hier even

Laat de J.D.-dealer ook een prijsopgave doen (voor origineel spul).
+1
a3vandiejen
@brauheist Prima mensen daar, haal er alles en hij heeft ook mijn Same Tiger opgeknapt.
De Drago laat ik er ook weer spuiten.
Maar er kan natuurlijk wel eens wat fout gaan....het zijn net mensen...
+2
jippe
Wij hebben verschillende onderdelen daar besteld voor onze deutz zoals een nieuwe zuiger, cilinderbus, oliekeerringen, pakkingset. Aardig snelle levering en wat mij betreft niks mis met de spullen
ardpassat
Hallo. hier kun je alles vinden wat je nodig hebt,met de prijzen erbij:jdparts.deere.com/servlet/…
+2
Mts Kees Moerland
Old tractorshop is een prima bedrijf ben zelf al aan 5e trekker bezig te restaureren en alles komt bij hem vandaan En hij heeft ook heel veel kennis van zaken Een echte aanrader.
brauheist
@Mts Kees Moerland dus ook motordelen?
a3vandiejen
@Mts Kees Moerland Ben ik helemaal met je eens.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!