Gezocht: Type moeren voor vastzetten frees op kubota B6000

Is er iemand die mij de exacte omschrijving, afmetingen diameter ,... kan meegeven voor het type moeren en bouten waarmee een kubotafrees S850 wordt vastgezet op een Kubota B6000.
sommigen spreken van fijnrechts , ....

iemand die exact weet wat ik moet bestellen bij een winkelier?....

Deel dit topic

Reacties

Schrijver
Even gekeken : het zijn M12 bouten met fijne draad , rechtsom vast dus gewoon draad. Fijner dan normaal waarschijnlijk m12x1 maar dat weet ik niet zeker (kan ik niet meten en veel m12 vergelijk heb ik niet.) De moeren zijn wel kleiner in buiten omtrek, ze hebben dezelfde buiten maat als een M10 moer dus sleutel 17. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de ruimte rond de aansluiting van de frees (ik heb mijn frees er nog niet opgehad).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0