Renault 56 - Kh 252 dnh aan Renault 56

Kan een deutz fahr kh252dnh schudder hydraulisch gekoppeld worden aan een Renault 56? Mijn Renault heeft een enkel werkend hydraulisch ventiel en de schudder heeft ook maar een aansluiting denk ik. De armen van de schudder heffen gaat dan wel vermoed ik. Maar hoe laat je ze zakken en naar waar gaat dan de olie? Kan deze via dezelfde leiding terug door het ventiel van de tractor naar de versnellingsbak?
davyke

Reacties

boegie
Als de schudder maar 1 aansluiting op de cilinder heeft en er dus ook maar 1 in de trekker hoeft gaat de schudder door het gewicht van de armen uitklappen wanneer de hendel van de trekker op drukloos gezet wordt en de olie inderdaad terugstroomt naar de trekker
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 56 en hebben de trefwoorden schudder en deutz fahr geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!