Illustratie van:

Renault 75-14 RS - Gezocht usermanual Renault 751-4s

Beste,
Kan iemand mij helpen aan een usermanual van de Renault 751-4s tractor? Ik heb al gezocht maar nog niets goeds kunnen vinden.
Alvast hartelijk, Dank.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste PMoors: Van een RENAULT 751-4S (Of gaat het om een 75-14?) is inderdaad geen manual te vinden.
Wat wil je overigens weten? Anderen op dit forum (waaronder een ferFendt ehhh,.. fervent RENAULT-lliefhebber (voormalig dealer) kunnen je beantwoorden.
HJvanDijk
Hallo, ik weet niet of het om de 75-14 of de 751-4 gaat en of je bent voorzien, maar ik heb de boekjes van de 651 en de 751. De Renault heb ik niet meer, dus de boekjes zijn over.
mvg

(klik om te vergroten)

Handboek Renault 751-4s en 651-4s

(klik om te vergroten)

Schema onderhoud
RobinL13
tractorfan.nl/doc/626/ Misschien heeft u hier iets aan.
Ares RZ
Ik heb een poosje geleden boeken gekocht van Renault Celtis. Ik meen me te herinneren dat de verkoper ook boeken had voor de 751. Als dat is wat je zoekt moet je me even pb'en, dan kan ik nog wel even informeren voor je.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 75-14 RS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0