Illustratie van:

International 624 - Gegevens cabine

Hallo,

Ik heb een International - McCormick 624 met een Sekura cabine erop. Toen ik hem kocht zat alleen de kooi erop en heb later de losse delen zoals deuren en ruiten en dak kunnen kopen. Nu wil ik het een en ander gaan monteren deze winter en ik ben op zoek naar alle info die mij kunnen helpen bij de opbouw van het hele spul.

Ik hoop dat ik hiermee aan het goede adres ben. Mijn tractor is uit 1965 volgens mij. Zie ook de foto's bij mijn profiel. Als jullie nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Elke info is welkom.

Vast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Maarten

Deel dit topic

Reacties

international-633
Wil je foto's? of folders?
cih1056xl
Hoe ziet die eruit trouwens zo'n cabine?
t w dentol
Hoi Maarten, ik heb een paar foto's van een 724 met de zelfde kabinne.maar zonder mail adres wordt het moeilijk versturen
boertie uut roke
Ik heb wel een komplete cabine voor jou kun je er zo op zetten
Landyman217
Hoi,

Sorry voor de zeer late reactie. Ben op zoek naar montage gegevens. Dus hoe mijn deuren en ruiten te monteren op de veiligheidskooi die al op de tractor zit. Zie ook mijn foto's. Ook zou mijn email adres zichtbaar moeten zijn maar dan bij deze mwhoogen@kpnplanet.nl. Ook originele kleurnummers zou fijn zijn.

@boertie uut roke: ik heb dus een complete cabine maar met polyester dak. weet niet of dit origineel is of bij het jaartal hoort. Ik heb ze ook gezien met een metalen dak. Mijn 624 is uit 1965 volgens mij. Een van de 1e.

Alvast heel erg bedankt voor de reacties.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!