Even voorstellen: Theo Nijsse

Ik ben 61 jaar en werkzaam bij Ovet. In Terneuzen . Dit is een overslag bedrijf van kolen ,cokes en vele andere bulkprodukten. Ik doe daar de stofbestrijding met behulp van o.a. een case cvx 160 met een speciale waterwagen.
Theo Nijsse

Reacties

Theo Nijsse
Onze case heeft een probleem met vooruit/achteruit. Wil soms ineens niet meer achteruit. Moet dan in de park. Stand worden gezet. Vervolgens uit. Weer starten en dan doet hij het weer. Maar niet altijd. Kan iemand mij vertellen over dit probleem
+1
Tinus
@Theo Nijsse Stel de vraag even via deze link: tractorfan.nl/update/index.php/ dan zien de juiste mensen je vraag langskomen.
a3vandiejen
Hoi Theo, welkom op Tractorfan, zo zullen weinig mensen het lezen...ga hier boven naar Forum en klik op ; start een topic'' dan klik je op, vraag over Tractor en stel dan je vraag.
Succes.
tractorrijder
@Tinus zou jij even willen reageren op mijn vraag op Messenger alvast bedankt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!