Veenhuis enkele hark Vch 350 . Bevindingen aankoop.

Wat zijn jullie bevindingen met het werken met een veenhuis enkele hark ? Is de kwaliteit vergelijkbaar met Kuhn en andere grote landbouwmerken ?
Ik weet ergens zo een nette hark staan en ben wel geïnteresseerd om zo 1 aan te schaffen . Vandaar mijn vraag .
Karl

Reacties

SJB533
Wij hadden er een, maar echt een topper was het niet, als ik mijn vader zo hoor.
Karl
@SJB533 mechanisch niet ok ? Of was het eerder dat ze niet mooi harkt en veel gras laat liggen ?
SJB533
@Karl
Nou is dat laatste vnl een kwestie van afstelling. Weet niet wat er volgens mijn pa mankeerde. Reactie net was 'Veenhuis is geen hooibouw'. Weet wel, dat hij altijd riep, dat voor de maaiers PZ (later Vicon), en de schudders en harken Kuhn het was.

Als ik het goed heb, is een Veenhuis hark van Italiaanse makelij. Heb zelf ook de nodige hectares geharkt met de Veenhuis (type VCH350), en vond dat hij vrij makkelijk door de slipkoppeling ging. Of die ooit een klap gehad heeft weet ik niet, maar vlot doorrijden met een beetje gewas voor de machine vond hij niet leuk. Niet met 70 pk, evenmin met 45...
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!