Quicke 640 voorlader lekkage

Ik heb gisteren een international 844-s met quicke 640 voorlader gekocht. Helaas ben ik er achter gekomen dat de linker voorste hydraulische cilinder lekt. Hij heeft er vannacht rustig aan ongeveer een 0.5-1 liter uit gedruppeld. Ik ben helemaal nieuw in de trekker wereld, dus heb niet echt een goed idee wat de volgende stappen zijn.
- Is het goed te doen om de cilinder zelf te demonteren, inspecteren op schade en kan ik dan ergens een revisie setje met nieuwe rubbers/keerringen kopen?
- Zijn er bedrijven die dit voor je doen(in de buurt van arnhem) en hoeveel kost dat ongeveer?
- kan ik gemakkelijk ergens een tweedehands extra cilinder kopen en zo ja waar en voor hoeveel ongeveer?
henri-brink

Reacties

wim-same
Als de plunjer in de cilinder niet beschadigd is, is het een kwestie van een nieuwe manchet. ieder mechanisatiebedrijf kan dat bestellen. Als de plunjer beschadigd is, moet er ook een nieuwe plunjer in. Hou vooras het oliepeil in de trekker goed in de gaten. menig een versnellingsbak is in elkaar gelopen die op deze manier olie kwijt raakte, en het oliepeil te laag was.
+1
Fast Eddy
@wim-same

Deze trekker heeft een gescheiden systeem.
+1
Sanderjd
@henri-brink Van deze voorladers heb geen speciale manchetten nodig, is gewoon universeel. De kosten van deze ringen zijn niet erg duur 2 a 3 euro per stuk. Ik zou dan wel alle ringen vervangen, want meestal kun je de beschadiging niet goed zien.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden lekkage en cilinder geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!