Verbeteren kalverleven



Deze enquête is voor een onderzoek, waarbij we het kalverleven willen verbeteren.
Uw naam/ bedrijf worden niet gebruikt en zijn niet van belang.
 Verbeteren kalverleven (docs.google.com)

Deze enquête is voor een opdracht, waarbij we het kalverleven willen verbeteren. Uw naam/ bedrijf worden niet gebruikt en zijn niet van belang.

jelte-ten-hoor

Reacties

Egbert D
Gezien de vreemde vraagstellingen en het kennisgebrek dat daaruit blijkt, ga ik er van uit dat dit door een partij buiten de sector gedaan wordt. Ik heb dan ook het vermoeden dat de resultaten tegen de melkveehouderij gebruikt gaan worden.
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden trekker , tractor , koeien , melk , boerenkool , koe , kalveren , melkprijs , melkvee , stier , kalf , fosfaat , biest , boerderij , hygiene , longwormen , e.coli , leven , kalverleven , ziektes , vlekken , diarree en poar neemn geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!