Illustratie van:

David Brown 1210 - Waar moet ik op letten bij het aankopen van een david brown 1210

Hallo david brown eigenaars/fans,
ik ben namelijk van plan om een david brown 1210 te kopen, ik wil eind van de week eens gaan kijken naar hem.. waar moet ik zeker op letten bij dat type? ik heb al enige kennis van een db 990 want ik heb er zelf eentje en ik weet dat je dus al zowizo op de lift moet letten en de basis dingen maar waar moet ik bij het type 1210 zeker op letten? alvast bedankt.. hier een paar foto's van de desbetreffende tractor waar ik in geintresseerd ben.. bedankt.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

BjornStopel990
Let op water in de achterbrug olie, keeringen en speling op de wielen enzo ik heb een david brown 990 selectamatic gekocht en achteraf is er veel meer mis mee dan ik eerst zag.
paulusmahandel
Hef moet in alle standen werken.
Koppeling vervangen is wel een klusje dat wat tijd kost

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 1210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0