Voor en nadelen case 1190

Een kameraad wil een case 1190 kopen, hij woont in amerika en vroeg mij of dit een goede trekker is, iemand met gebruikerservaringen ???

Deel dit topic

Reacties

DANNYSTEYR
Matige trekker
HolderB12
Keurig onderbouwd waarom Dannysteyr!
Echt super, hier kan hij vast wat mee.
Waarom was ie matig, trapte jouw 1190 zwaar of verkleurde die snel in de zon?
Tinus
De Case 1190 staat niet veel hier op de site, dus ik weet niet of er in NL veel mensen zijn met ervaring? Is het niet alleen in de VS verkocht?
HolderB12
Wordt er niet gewoon een CVX 1190 bedoeld?
DaanHaar
Geen CVX kopen en naar Amerika verschepen. Probleem is de remmen en de bak. Je moet zelf al redelijk onderlegt zijn en beschikken over de juiste meetapparatuur om wat te kunnen repareren of resetten. Ik vraag me af of de amerikaanse dealers veel ervaring hebben met deze bakken. Tegenwoordig hebben ze wel vario's in de Puma's en Magnum's maar dat zijn bakken van een compleet ander type.
Waarom een dure vario in Amerike? Volgens mij de de diesel daar veel goedkoper en haal de de hogere aanschafprijs er dan niet meer uit.
stevenb
Ik heb een fout gemaakt, ik bedoelde een deutz ttv ik dacht vanmiddag dat het een case was maar omdat de hele klas meekeek heb ik een fout gemaakt, toch bedankt voor alle reacties.
fendt-vario
@DANNYSTEYR

en waarom is dit een matige trekker ? ben tochwel benieuwt omdat ik ook heel wat uren op een cvx gemaakt hebt en het gewoon fijne trekkers zijn
akkermopet
Een Case 1190 is toch een David Brown 885 met een andere motorkap en cabine.
Een DB 885 is goede tractor die in zijn tijd ver vooruit was ten opzichte van de concurentie! Deze tractoren worden vaak tegenwoordig veel gevraagd op de grotere veehouderijbedrijven, voor kleine klusjes.
FENDTfarmer
Neem aan dat ze een cvx bedoelen 😉
Wimsumar
@fendt-vario: Klik even op z'n naam, lees z'n profiel en geef 'm een lollie. 😃

( Sorry hoor, geintje 😉 Ik neem er zelf ook één)
Postelfendt
Wij hebben er ook een maar hebben alleen problemen soms met de vooras. verders is het wel een goede trekker.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
3