Illustratie van:

Douven veldspuit - welk type pomp zou dit kunnen zijn

Ik heb de oude douven veldspuit van hier wat opgeknapt maar weet de filters niet zitten ons vader kende het toestel, ik zou graag het type willen weten ik zie GD op de deksel staan naast de peilstok maar verder vind ik niets van plaatje, ook onder de ton zit hendel met zwarte bol die ik niet weet waarom hem dient weet iemand dit toevallig nog want t'is al oud foto's kan ik nog toesturen indien dit zou helpen , hopelijk kent iemand de toestellen nog, met vriendelijke groeten dirk.

Deel dit topic

Reacties

JD3010
Een 3 cilinder plunjerpomp?
ronald73
Misschien voor jou niet eens een gek idee om bijv. een akkerbouwer uit de buurt uit te nodigen op de koffie en hem te vragen om wat uitleg te geven.
Wimsumar
Beste Autoclub:

Quote:
GD op de deksel staan naast de peilstok maar verder vind ik niets van plaatje

Plaatjes van ( GD) pompen:

Klik/dooklik:

allspray.be/page.asp/?langue=NL&docid=154059

Quote:
, ook onder de ton zit hendel met zwarte bol

Dat zal de drukregelaar en drukaccumulator zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Douven veldspuit ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0