International 644 - Verstellen versnellingshendel interational 644

Hallo, wanneer ik mijn versnellingshendel naar beneden doe raakt hij sinds vandaag het stuur. Hoe kan ik deze weer iets maar boven stellen ?
Heino1973

Reacties

flip1150
Onder het stuur, in het verlengde van de witte strip van de zijkant zit een strip van ongeveer 10 cm breed. Deze verwijderen (2 boutjes aan elke zijkant). Dan zie je een verbinding's mof. Hoogstwaarschijnlijk heb je daar speling op. Als dit het niet is heb je een probleem in de transmissie.
+1
Heino1973
@flip1150 dankjewel , was inderdaa de verbindingsmof, daar was een spietje uitgelopen. Nieuw boutje er in en weer klaar.
+1
flip1150
@Heino1973 Bedankt voor de feedback.
Fast Eddy
De pook zelf kan ook ruim zitten. Als je de rubberenring naar boven schuift kan je het sokje zien waar de pook inzit. Gaten opboren en een M6 boutje erdoorheen en hij schakelt weer strak.
Wimsumar
Heino1973
@Wimsumar super . Bedankt
+1
Heino1973
Opgelost ..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!