Illustratie van:

Steyr 9094 - Gebruikerservaring

Beste mede TF-ers,

Laatst hebben wij gekeken naar een Steyr 9094 met Stoll voorlader. Nu was dus mijn vraag naar jullie ervaringen. Zelf zie ik het nog wel zitten als het om de trekker gaat maar wij (ik en mijn vader) willen weten wat we er van kunnen verwachten. Het is er 1 van 1995 en veel meer weet ik niet. Natuurlijk zou ik ook graag willen weten wat zoiets mag kosten. De tractor heeft bijna 8000 uur en is pas gereviseerd. Hoelang zou hij dan nog mee kunnen?

Deel dit topic

Reacties

HollandNew

Foto ervan
ih 856
Ik heb wel eens een keer op een 9094 grederen was alleen wel een met een ander neus zo een als hier onder ik vindt het best een fijne trekker heb er niet heel erg veel ervaring mee maar vondt het wel een fijne trekker
HollandNew
@ih 856

Naar mijn mening zag ie d'r ook niet slecht uit 😉
CaseCS130
Trekkers zijn in principe probleemloos. Alleen de types met MWM motor, dus die jij wilt kopen, hebben wel eens iets met de motor maar kan zo even niet op de naam komen.
Verder natuurlijk altijd even de vooras checken bij een gebruikte trekker met lader. Elektronica even bekijken of er niks raars met de printplaten aan de hand is.
HollandNew
Motor is (gelukkig :)) gereviseerd dus daar hopen we niet tegen aan te lopen. Elektronica problemen zijn we wel gewend met NH 😃
landbouw
Men nonkel heeft er 1 . Veel rijd ik daar nier op maar ik vind ze wat omslachtig in bediening. + ik ben nogal groot en kijk altijd tegen de bovenkant van de cabine aan 😃
valtradriver
Waarom is de eindvertraging van het linker wiel rood en rechts zwart? (ja we zijn kritisch)
Boemrang
Heb er zelf ook veel mee gewerkt, Echt een mooie traktor om mee te werken.
Dus ge kunt hem gerust kopen.
deutz dx
't zijn perfecte trekkers alleen ik vind het een beetje irritant dat je niet zo scherp kunt sturen, k ben scherper gewend met ons dxje;)
Steyr thomas
Die hij wil kopen is er een met een Sisu motor, met een schuine neus dus. Die zijn veel beter als die met die rechte neus!
Valtrapowerr
Oh ja sisu s zijn goed jah!
CaseCS130
Niet alle types met schuine neus hebben SISU! Pas vanaf het model met de uitlaat aan de cabine vanaf ongeveer 2000.
Wij hebben een 9078 uit 1995 van 9200 uur
hij is bij de 7000 uur gereviseerd maar verder nooit grote problemen aan gehad dus is het wel een aanrader en vind het een fijne trekker om te werken
Red-Power
Wij hebben de 9094 nu 3 maanden en heeft bijna al het werk gedaan bij ons, Ploegen,Zaaien,transport,Cultiveren,Frezen enz. We hadden hiervoor een MF 3050 maar wil toch niet niet meer ruilen! De steyr heeft wat andere bediening maar dat is bij iedere tractor.
Baltus_steyr
@fendten steyr rijder, is die van jullie bij 7000 al gereviseerd? Die van ons heeft nu 7000 uur , loopt nog orgineel, niks bijzonders aan gebeurt, en nieuw gekocht, denk dat die zo naar de 10.000 loopt zonder enkel probleem!!
CaseCS130
Maar de 9078 van jullie heeft wel een Sisu Baltus, die gaan normaliter iets langer mee dan die MWM's uit het oude type.
Ja bij ons ligt er nog een MWM motor in
maar verder loopt hij super met 9200 uur
die 9078 hebben we ook nieuw gekocht
hewi
Kan je nog wel een nieuwe aanbieden
HollandNew
Gekocht 😄
Nog ff wachten op de eerste actiefoto's 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9094 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!