Verstelbare trekkertrek trekhaak ideeën

Hallo,

Sinds dit jaar ben ik begonnen aan trekkertrek met de massey ferguson 1080. Afgelopen jaar heb ik dezelfde trekhaak gebruikt als op mijn fendt 105, maar aangezien deze niet op de juiste hoogte kon plaatsen wil ik zelf een andere maken. Graag zou ik een trekhaak willen die zowel in hoogte als in lengte te verstellen is. Hoogte lijkt me niet zo moeilijk, lengte wel. Ik wil dit aangezien ik misschien ook 3.5 ton wil gaan rijden en dan weinig kan spelen met gewicht en dit dus met de trekhaak moet gaan doen.
Ik heb al door alle zelfbouw trekhaken hier op de site gekeken, maar nog geen trekhaak gevonden die zowel lengte als breedte te verstellen is.
Ik wil de trekhaak graag in de verstelrail gaan maken.

Graag zou ik willen horen (en het liefst met wat foto's) wat voor ideeën jullie eventueel zouden hebben.

Mvg
Sjoerd
SjoerdHylke

Reacties

+1
Koiter
tractorfan.nl/topic/113131/
Hier heb ik het een en ander voor mijn trekhaak ideeen weg
SjoerdHylke
@Koiter Dat topic had ik al eens doorgelezen, maar is eigenlijk nergens een versie die in hoogte en lengte versteld kan worden 😅 . Anders wordt het toch maar een standaard in hoogte en zo kort mogelijk erop
MASSEY-MOOI
Ik heb wel een die ik in lengte en hoogte kan verstellen aan een mf 699, zelfde achterbrug
SjoerdHylke
@MASSEY-MOOI Heb je fotos? Ik heb idd dezelfde achterbrug als de 699 en ook dezelfde rail
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!