De allereerste Claas TORION 1410 varipower verkocht.Een primeur voor Importeur Kamps De Wild en Claas Dealer ATT Mechanisatie zij hebben de allereerste shovel uit de middelgrote serie de TORION 1410 geleverd.

De TORION is door Claas dealer ATT mechanisatie afgeleverd bij AB Transport! De TORION shovel is uitgerust met een hoogkipbak en zal rietsuiker gaan verladen in een overslagstation in Dordrecht. De TORION 1410 heeft een eigengewicht van 13.9 ton afhankelijk van de bandenmaat en aanbouw mogelijk heden, de TORION 1410 kan in een geknikte hoek van 40 graden circa 9 ton tillen. En heeft een motorvermogen van 155 pk uit een DPS motor, de Werkhydrauliek is 170 liter bij een druk van 350 bar.
 De allereerste Claas TORION 1410 varipower verkocht. (claasholland.wordpress.com)

Een primeur voor Importeur Kamps De Wild en Claas Dealer ATT Mechanisatie zij hebben de allereerste shovel uit de middelgrote serie de TORION 1410 geleverd.

Claas Holland

Bijlages

(klik om te vergroten)

Een primeur voor Importeur Kamps De Wild en Claas Dealer ATT Mechanisatie zij hebben de allereerste shovel uit de middelgrote serie de TORION 1410 geleverd.

claasholland.wordpress.com/2018/11/…

Reacties

+1
SJB533
Gewoon een Liebherr L538? 🤔
mbvaltra
@SJB533

Knowhow van de nieuwe samenwerkingspartner Liebherr.
De knowhow van het familiebedrijf Liebherr werd gebruikt in de nieuwe TORION-modellen voor de landbouw.De fabrikant van bouwmachines zal CLAAS in de toekomst als samenwerkingspartner in de TORION-modellen ondersteunen, evenals in de SCORPION-serie.

Aldus Claas holland: claasholland.wordpress.com/2018/06/…
beheerder-lapse
In belgie hebben we in de streek de eerste torion sinus verkocht
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden shovel , wild , claas , motor , kamps de wild , druk , bandenmaat , mechanisatie en pk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!